Opava chystá novinky, do provozu jdou turnikety

2. 8. 2017
Redakce

Opava – Řada novinek čeká návštěvníky stadionu v Městských při fotbalových duelech druholigové Opavy. Bezesporu tou největší je spuštění turniketů, které budou v provozu od zápasu s Vítkovicemi.

„Diváci, kteří si zakoupili permanentku, budou mít vyčleněny samostatné vstupy, aby nemuseli podstoupit čekání ve frontách. To je jedna z výhod,“ začal hovořit technický ředitel SFC Jaroslav Rovňan. „Permanentky na tribuny F, G, H jsou opatřeny čárkovým kódem, které stejně jako vstupenky přikládá návštěvník stadionu ke spodní části čtecí hlavy turniketu,“ pokračuje Rovňan. Permanentní vstupenky na hlavní tribuny jsou opatřeny čipem a přikládají se z horní části čtecí hlavy, na kterémkoliv vstupu,“ řekl ještě technický ředitel SFC.

„Žádáme fanoušky, kteří si zakoupili permanentku v Městském informačním centru, jež je na všechny tři sporty v Opavě, aby se přišli na klub zaregistrovat do pátku, do 18 hodin,“ upozornil technický ředitel SFC.

Při vstupu na hlavní tribunu bude každý návštěvník vyzván k předložení vstupenky, či permanentky opravňující vstup na tribunu. „Permanentky na hlavní tribunu jsou brány jako místenka. Každý fanoušek má na celou sezonu své místo zajištěno,“ pronesl Jaroslav Rovňan a dodal: „Fanoušek, který z jakéhokoliv důvodu bude muset opustit stadion a bude se chtít vrátit zpět, si musí zaevidovat odchod.“

Zápasové zpravodaje od této sezony nebudou permanentkáři dostávat zdarma, budou vytvořena nová prodejní místa, kde bude časopis hodinu před utkáním k prodeji. Jedním z nových prodejních míst bude restaurace na Střelnici, zahrádka před Parkhotelem. Nabízet je budou před stadionem také kolportéři.


sdílet