Ve Slezsku se ukáže Táborsko, Opavští chtějí tři body

21. 8. 2017
Redakce

Opava – Slezský FC se opět představí na domácím trávníku. Tentokrát míří do slezské metropole Táborsko. Tým, který naposledy přenechal všechny tři body Příbrami.

Jihočeši před zápasem s loňským ligistou udělali velkou posilu, a to záložníka Jana Štohanzla, který má na kontě 220 ligových startů, hrával například za Slavii, Boleslav, Brno nebo Teplice, vyzkoušel si fotbal v Indii. Hodně zkušeností má i brankář Michal Toma nebo útočník Zbyněk Musiol. Táborsko se krčí ve spodních patrech tabulky. Doposud nasbíralo tři remízy a jednu porážku.

„Domácí zápas jsme chtěli zvládnout. Myslím si, že jsme na Příbram byli dobře připraveni. Bohužel nám to nevyšlo. Těžko mohu svým hráčům něco vyčítat, pracovali, bojovali do poslední minuty. Jediné jim můžu vytknout – že při tolika šancích, které jsme si vytvořili, nedali gól,“ řekl po prohraném duelu kouč Táborska Roman Nádvorník.

„Soupeř bude mít o motivaci postaráno. Hraje u týmu, který chce hrát fotbal,“ řekl trenér Opavy Roman Skuhravý. „Viděl jsem je v Sokolově, kde byli lepším týmem. Podle mě nás čeká obdobné utkání jako v sobotu,“ tuší kouč Slezského FC.

O sestavě na úterý úplně jasno nemá. „Chceme udržet tempo zápasu. Musíme se dobře připravit fyzicky. Uvidíme, jak na tom hráči budou,“ podotkl Skuhravý. K tomu, zda se objeví v základu Pavel Zavadil, trenér řekl: „Pokud bude zdravý, tak ano.“

Zápas začíná v úterý 22. srpna 18 hodin, jeho průběh můžete sledovat v televizní stanici ČT sport, prostřednictvím streamu na webu iFortuna.cz či textového on-line přenosu na serveru Onlajny.com.

Lístky si můžete koupit přes internet

Vstupenky na domácí zápasy opavských fotbalistů si nově můžete zakoupit přes internet prostřednictvím on-line systému.

Lístky si můžete zakoupit přímo z pohodlí domova. Celý proces je velmi jednoduchý a zabere jen pár vteřin. Ušetříte tak čas strávený ve frontě u pokladny před zápasem.

Jak to funguje? Stačí pouze kliknout na uvolněné místo k on-line prodeji, vyplnit kontaktní údaje a přejít na platbu on-line. Následně Vám na e-mail dorazí čárový kód, který si stačí vytisknout a při vstupu na stadion přiložit ke čtečce turniketu. V případě, že vlastníte chytrý telefon, můžete si kód načíst přímo z displeje telefonu a vstupenku v tom případě tisknout nemusíte.

Kupte si lístky na zápas s Táborskem»


sdílet