Informace pro fanoušky mířící do Třince

14. 9. 2017
Redakce

Opava – Fotbalový klub z Třince vydal před sobotním derby se Slezským FC Opava souhrn informací pro opavské fanoušky, které zveřejňujeme níže.

„Parkování pro motorová vozidla a případný výjezd autobusem fanoušky hostí bude zajištěno na Tyršově ulici, poblíž, nebo přímo u staré WERK Arény (ul. Lesní č. 60), kde se bude nacházet pokladna pro fanoušky hostí. Pro fanoušky jedoucí vlakem doporučujeme příjezd do stanice Třinec-Centrum, odkud se mohou přemístit kratší cestou na stadion Rudolfa Labaje. V sektoru pro hosty již bude připraven stánek s občerstvením a sociální zařízení,“ zní z doporučení Policie ČR.

Přístupové a odchodové trasy jsou shodné, vyznačené jsou v plánku níže. Modré šipky vyznačují trasu hostujících fanoušků do vyhrazeného sektoru. Přístup do sektoru hostů je z ulice Lesní od zimního stadionu přes Městský stadion (atletický).

Před vstupem na stadion budou fanoušci podrobeni bezpečnostní kontrole. V případě podezřelého, či nevhodného chování před vstupem na stadion, má pořadatel právo vyzvat diváka, aby se legitimoval pořadatelské nebo bezpečnostní službě, popřípadě nevpustit na stadion. Žádáme fanoušky hostujícího týmu, aby respektovali vyhrazený prostor a nemísili se mezi domácí fanoušky. V sektoru hostů se nachází mobilní WC a občerstvení.

Na stadionu je nutné dodržovat Návštěvní řád. Ten je vyvěšen na stadionu, naleznete ho také na webových stránkách v sekci Stadion (Stadion Rudolfa Labaje).

Do sektoru hostů nebudou vpuštěny osoby zjevně pod vlivem alkoholu či jiných návykových látek. Na stadion je zakázáno vnášet předměty, kterými by mohla být jakkoliv ohrožena bezpečnost osob a zázemí na stadionu nebo samotný průběh utkání. Je zakázáno vnášet tyče, vlajky z hořlavého materiálu nebo zakázanou symbolikou, papírové předměty, které nebudou dostatečně podlepeny alobalem. Je zakázáno používat pyrotechniku.

U standardních fanouškovských vlajek žádáme, aby tyto předměty nebyly vyvěšovány na místa, kde budou překrývat reklamní bannery. Upozorňujeme, že v takovém případě pořadatelská služba vlajku překrývající reklamní bannery odstraní.

Pokladna pro fanoušky hostujícího týmu bude otevřena hodinu před začátkem zápasu, tj. od 9.15 hodin. Vstupné pro toto utkání činí 50 Kč. Studenti a důchodci po předložení průkazu zaplatí 30 Kč, ženy, děti do 15 let a držitelé karet ZTP nebo ZTP/P mají vstup na zápas zdarma.

Věříme, že se vyvarujeme nevhodným excesům, které by mohly vést k potrestání obou klubů.

Zápas startuje ve sobotu 16. září od 10.15 hodin. V přímém přenosu jej bude vysílat stanice ČT sport.

Stadion na mapě


sdílet