Informace pro fanoušky mířící na Žižkov

27. 9. 2017
Redakce

Opava – Fotbalisté Slezského FC se ve čtvrtek představí na půdě žižkovské Viktorie a tamní klub vydal bezpečnostní a organizační informace, které přinášíme níže.

Utkání bylo vyhodnoceno jako nerizikové.

1. Přístupové/odchodové trasy do / ze sektoru hostí:

Sektor hostí se nachází na západní tribuně. Vstup do sektoru je z ulice Siwiecova. Přístupová cesta je možná pouze vchodem a zároveň východem do sektoru hostí - tribuna západ. Při větším počtu fanoušků doporučujeme příchod na stadion v dostatečném předstihu.

2. Specifikace vstupů/východů do/ze sektoru (počet turniketů, počet pokladen):

Sektor hostí je vybaven zónou pro provádění bezpečnostních prohlídek, jedním vstupem s pokladnou a dále výstupní branou, několika únikovými východy a zároveň brankami pro možný vstup a zásah pořadatelské služby, případně PČR.

3. Kapacita sektoru hostí a velikost sektoru hostí:

Celková kapacita sektoru hostí je 1.143 nekrytých míst k sezení.

4. Technické vybavení sektoru hostí:

Sektor je vybaven mobilními WC a občerstvením.

5. Návrh zabezpečení sektoru:

Bude kladen důraz zejména na bezpečnostní prohlídky, rovněž bude prováděna namátková dechová zkouška na alkohol. Osoby pod vlivem alkoholu či jiných návykových látek nebudou vpuštěny na stadion. Osoby, u kterých bude při vstupu či v průběhu pobytu na stadionu nalezena pyrotechnika či dýmovnice, budou vykázány ze stadionu bez nároku na vrácení vstupného a pyrotechnika či dýmovnice budou zabaveny.

eno ve spolupráci s PČR, státním zastupitelstvím a Přestupkovou komisí MČ Praha 3 jako trestný čin, případně přestupek a budou důsledně vyvozeny veškeré sankce včetně případného uplatnění náhrady vzniklých škod.

Osoby, které jakýmkoliv způsobem poruší některý z bodů „Návštěvního řádu“ stadionu FK Viktoria Žižkov umístěného u vstupu do sektoru a uvedeného na našich webových stránkách, nebudou vpuštěni na stadion, případně budou vyvedeni ze stadionu bez nároku na vrácení vstupného.

U standardních fanouškovských vlajek žádáme, aby nebyly vyvěšovány na místa, kde budou překrývat reklamní bannery. Upozorňujeme, že v takovém případě pořadatelská služba vlajku překrývající reklamní bannery odstraní.

Sektor hostí je od ostatních sektorů a diváků na tribuně oddělen oplocením a bezpečnostní sítí. Pořadatelská služba bude úzce spolupracovat s policií a v případě potřeby ji požádá o součinnost, případně provedení zásahu.

6. Distribuce vstupenek:

V sektoru hostí bude otevřena pokladna s prodejem vstupenek hodinu a třicet minut před utkáním. Cena vstupenky je 60,- Kč / ks.

Stadion na mapě


sdílet