Roman Skuhravý: Do Českých Budějovic se těšíme, čeká nás zajímavý soupeř

20. 10. 2017
Redakce

Opava – Bezesporu největším šlágrem víkendových zápasů Fortuna národní ligy bude utkání vedoucí Opavy v Českých Budějovicích. Diváci se také mohou těšit na souboj nejlepšího útoku s nejlepší obranou. I to je důvod, proč tento duel, který startuje v sobotu 21. října od 16.15, budou snímat televizní kamery.

„Na zápas se jednoznačně těšíme. Čeká na nás zajímavý soupeř, navíc ne každý den hraje první s druhým,“ usmál se opavský trenér Roman Skuhravý. „Tým mají dobře poskládaný, ať už somaticky, tak podle věku. Mají zažitý způsob hry,“ pokračoval kouč v soupeřově inventuře.

Co se týká hráčských jmen, nejvíce za sebou mají odehráno Kladrubský s Táborským. „Čavoš s Javorkem drží střed zálohy, mají také rychlé kraje. I když distancovaný Pešek nyní hrát nemůže, kvalitu tím tým neztratí. Zapomenout nesmíme ani na zkušeného Poučka,“ podotkl Roman Skuhravý.

Opava naposledy remizovala v divokém utkání s Varnsdorfem 3:3. „Máme díry v defenzivě. Nejde o chybu v systému, ale o individuální chyby jednotlivců. Ty dělat nemůžeme,“ zdůraznil trenér a dodal: „Systém hry měnit nebudeme.“

S jakou sestavou vyrukují Slezané na Střeleckém Ostrově? Bude hrát Pavel Zavadil? „Celý týden přemýšlím a analyzuji sobotní duel. Potýkáme se s chybami v defenzivě, pracujeme na jejich odstranění. Sestava se bude odvíjet o zdravotního stavu a aktuální formy. A Pavel Zavadil? Momentálně na základní sestavu ještě není připravený,“ uzavřel Roman Skuhravý.

Šlágr 12. kola Fortuna národní ligy na jihu Čech má výkop v sobotu 21. října v 16.15. Pokud se nevydáte opavské fotbalisty podpořit osobně, můžete průběh zápasu sledovat na svých obrazovkách v přímém přenosu na televizní stanici ČT sport, alternativou je také textový on-line přenos.

Informace pro opavské fanoušky

Parkování pro autobusy i osobní automobily bude zajištěno na vyhrazeném parkovišti pro hostující fanoušky v blízkosti sektoru jim určeném, viz. schéma stadionu v Českých Budějovicích.

Stadion na mapě


sdílet