Opava míří do Příbrami. Musíme podat lepší výkon než proti Olympii, velí Skuhravý

3. 11. 2017
Redakce

Opava – Bude to zápas jako řemen. U Litavky proti sobě nastoupí dva ambiciózní týmy, které hodně nahlas hovoří o postupu do první ligy. Zatím se více daří Opavě, která okupuje v tabulce třetí příčku, domácí Příbram je pátá, když na postupovou pozici ztrácí šest bodů.

„Z mého pohledu nás čeká ambiciózní soupeř s vynikajícím brankářem a výbornou defenzivou. Vše se dále točí okolo Grajciara, který precizně zahrává standardní situace, dále pak Karstena Ayonga hrajícího na pozici devět,“ hodil malou sondu do domácího tábora trenér Opavy Roman Skuhravý. „Nesmím opomenout ani trenéra Josefa Csaplára, ke kterému mám velkou úctu,“ dodal ještě šéf opavské lavičky.

Defenziva Příbrami je obrovsky zkušená. Tomáš Zápotočný a Rudolf Skácel mají odkopáno moře těžkých bitev na mezinárodní scéně. Nejlepším střelcem týmu je čtyřgólový Zoran Danoski. Ofenzivní fotbalista původem z Makodenie, který v minulosti kopal i za Most, opomenout nemůžeme ani Antonína Fantiše.

„Pokud chceme uspět, musíme podat lepší výkon než doma proti Olympii,“ zvedl prst Roman Skuhravý. „Příbram má problém, když hraje do hlubokého bloku, to jí proti nám nehrozí. Na soutěž si zatím zvyká. Prohrála doma s Olympií, ale na druhou stranu dokázala odehrát skvělý zápas v Hradci Králové,“ řekl kouč Slezského FC.

Opavští jedou k Litavce v kompletním složení. „Máme plný stav,“ hlásí Roman Skuhravý. K tomu, zda se bude držet hesla, že vítězná sestava se nemění, s úsměvem odpověděl: „Já se snad tohoto pořekadla držel jednou. Nějaké otazníky ještě v hlavě mám, možná ke změnám dojde.“

Proti Olympii si odbyl premiéru mezi tyčemi Vojtěch Šrom. „Ať se rozhodneme pro něj, nebo Vildu, ani v jednom případě chybu neuděláme,“ uzavřel Roman Skuhravý.

Zápas v Příbrami má výkop v sobotu 4. listopadu v 15.15. Jeho průběh můžete sledovat živě v přímém přenosu na stanici ČT sport, alternativou je textový on-line přenos na webu Onlajny.com.

Stadion na mapě


sdílet