Slezané míří do Tábora. Věřím, že náš motor zažehl správně, říká Skuhravý

16. 3. 2018
Redakce

Opava – V Sokolově Slezský FC jasně vyhrál. Nyní jsou připraveni opavští fotbalisté podle slov trenéra Romana Skuhravého loupit v Táboře, kde má domovský stánek Táborsko. Slezany ale rozhodně nečeká na jihu Čech jednoduchý zápas, což si uvědomuje i ambiciózní kouč.

„Chci věřit, že poté, co jsme zvládli zápas v Sokolově, se náš motor správně zažehl. V kabině je cítit pohoda a zaujetí,“ hlásí Roman Skuhravý. Osobně se byl podívat na Jihočechy v Příbrami. „Sice prohráli, ale v některých pasážích byli domácím vyrovnaným soupeřem. Hlavně mají nebezpečné standardky. Mají naučeno několik signálů, které se jim dařilo dobře aplikovat,“ vypozoroval na své misi trenér Opavy.

Trenér Roman Nádvorník má tým postaven okolo zkušené osy hráčů. V brance je jistotou devětadvacetiletý Michal Toma, který v minulosti chytal za Vlašim a v dobách minulých kolem něj kroužila i Opava. Defenzivu drží velezkušený bek Jakub Navrátil. Čtyřiatřicetiletý borec má za sebou pestrou minulost. Po štacích v Příbrami a Plzni strávil čtyři roky v tureckém Sivassporu, krátce se mihl v Itálii.

„Vedle dvou zmiňovaných ve středu hřiště dominují Kučera s Nešickým, na kraji je nebezpečný rychlonohý Mršič,“ monitoruje soupeřovy silné zbraně Skuhravý. Samostatnou kapitolou je útočník s instinktem zabijáka Zbyněk Musiol. Mimochodem fotbalista, který pochází s Vřesiny, a prošel si například Baníkem, Libercem nebo Vítkovicemi.

„Našli jsme si svou tvář, chceme naši hru soupeři vnutit a být úspěšní,“ zvedá prst Roman Skuhravý. Oproti Sokolovu je nucen udělat jednu změnu v sestavě. Pro čtyři žluté karty bude stát Tomáš Jursa, jeho místo by měl zaujmout Pavel Zavadil.

Duel v Táboře je na programu v sobotu 17. března s výkopem v 15 hodin. Průběh utkání můžete sledovat prostřednictvím textového on-line přenosu.

Informace pro fanoušky

Upozorňujeme opavské příznivce, kteří se chystají fotbalisty podpořit přímo v Táboře, aby dodržovali návštěvní řád tamního stadionu.

Plánek stadionu

Stadion na mapě


sdílet