Opava ladí na Žižkov: I kdyby přijela Barcelona, chceme vyhrát

24. 4. 2018
Redakce

Opava – A je tady další zápas. Ve středu 25. dubna od 18 hodin hostí Opava v Městských sadech žižkovskou Viktorku. Slezané chtějí po dvou remízách v řadě naplno bodovat.

„Zápasy jdou nyní v rychlém sledu. Žižkov máme zmapovaný. Chci, abychom se vrátili ke své hře, kterou zdobí zdravá agresivita,“ podotkl opavský trenér Roman Skuhravý. „Proti Vlašimi jsme měli balon často na svých kopačkách, ale nebyli jsme nebezpeční. Ve středu chceme tři body a za nimi půjdeme,“ má jasno opavský stratég.

„Musíme předvést to, co umíme. Pak se nemusíme ohlížet na soupeře, i když k němu cítíme respekt. Cíl máme jasný, i kdyby k nám přijela Barcelona, chceme vyhrát,“ dodává odhodlaně.

Změny v opavské sestavě se tentokrát příliš očekávat nedají. „Chceme ustálit sestavu. Ve Vlašimi jsme totálně dominovali, bylo to zajímavé. Jen naši stopeři byli na dovolené. Doufám, že ve středu budou z Aljašky zpátky,“ řekl s odlehčeným tónem v hlasu kouč Slezského FC.

Žižkov naposledy prohrál doma s Pardubicemi 0:1. V tabulce mu patří s třiadvaceti body jedenáctá příčka. Když se podíváme na kádr týmu zpod televizního vysílače, najdeme v něm i jméno opavského odchovance Ondřeje Švejdíka. „Společně s Košťálem tvoří velmi zkušenou stoperskou dvojici,“ zvedl prst Roman Skuhravý.

Na brankářském postu sází trenér Bohuslav Pilný na odchovance pražské Slavie Karla Hrubeše. Na soupisce figuruje i jednačtyřicetiletý Václav Winter, jenž pamatuje ještě první ligu v Lázních Bohdaneč. „V záloze mají ostřílené borce Podrázkého s Pavlatou,“ pokračuje v monitoringu soupeře opavský trenér.

Prvně jmenovaný má na kontě už sedm vstřelených branek. Do základní sestavy patří i bývalý zadák Hlučína Patrik Dressler. Ofenzivu mají pod palcem Batioja, Štípek a Kuchta.

Středeční duel má na stadionu v Městských sadech výkop v 18 hodin. Vstupenky si můžete zakoupit on-line.

Pokud budete na tribunách chybět, můžete sledovat stream na webu sázkové kanceláře Fortuna, či využít textový on-line přenos.


sdílet