Miniškolička naposledy trénovala, ročník 2011 míří mezi přípravky

17. 6. 2018
Redakce

Opava – V pondělí se na malé ploše UT SFC Opava uskutečnil poslední trénink Miniškoličky Slezského FC Opava.

Ročníky 2012 a 2013 vedené trenéry Miroslavem Bedrichem, Pavlem Hartmanem a Emilem Adamczykem budou dále pokračovat v Miniškoličce, kdežto ročník 2011 bude přecházet do nově tvořícího se mužstva SFC Opava U 8, které povedou trenéři Davidové Steffek, Matýsek a Baier.

„Klukům z ročníku 2011 bych chtěl poděkovat za jejich přístup, radost a nadšení z každého tréninku. Společně s trenéry Davidem Mikulou, Lukášem Češkem a patrony týmu Joelem Kayambou a Tomášem Čelůstkou jim přejeme, aby jim chuť zůstala co nejdéle,“ řekl jeden z trenérů Miniškoličky SFC Lumír Sedláček.

„Pokud totiž fotbal nebudou milovat, nemá smysl se rozvíjet a pokračovat. Na závěr bych rád poděkoval všem dětem ročníků 2011 –2013 i jejich rodičům za bezproblémový průběh celého roku a trenérům Miniškoličky za odvedenou práci,“ doplnil sekretář Slezského FC.

Rádi byste přivedli své dítě k fotbalu?

Pokud máte zájem, aby se vaše dítě věnovalo fotbalu a svou kariéru začalo ve Slezském FC Opava, nebojte se nás kontaktovat. Veškeré informace naleznete na samostatné stránce webu, která je věnována náborům.


sdílet