Super zápas, libuje si Skuhravý po výhře nad Odrou. Chválí i posily

30. 6. 2018
Redakce

Štěpánkovice – Byť to tak možná na první pohled nevypadalo, přípravný duel s Odrou Opole se opavskému trenérovi Romanu Skuhravému líbil. Své hráče chválil a přiznal, že základní sestava na ligu už mu pomalu krystalizuje.

„Viděl jsem na klucích, že za sebou máme těžký trénink. Únava byla vidět. Hráli jsme s dobrým soupeřem a vyhráli jsme po dobrém výkonu. Navíc jsme v závěru měli i šance k tomu, abychom zvítězili větším rozdílem,“ říká Roman Skuhravý.

„Musím říct, že to byl celkově super zápas. Nyní tlačíme na detaily, protože ty budou v první lize rozhodovat. Máme před sebou ještě čtyři přípravné zápasy na to, abychom vše vyladili. Jde ale spíše o drobné věci,“ dodává opavský trenér.

Solidním výkonem se prezentovaly nové tváře opavské kabiny. Václav Juřena i Jan Řezníček odvedli poctivou práci. „Jsem s nimi obrovsky spokojený. Mají toho dost, ale jsou to super kluci s obrovskou tréninkovou morálkou,“ chválí letní posily Slezského FC Opava.

Opavští fotbalisté v týdnu zamíří do nedalekých Kravař, kde je čeká soustředění. „Stěžejní pro nás bude čtvrteční zápas. Na stadionu Górniku bych chtěl sehrát hodně silné utkání,“ přiznává ambiciózní kouč.

Jak to vypadá se základní sestavou, která naskočí do prvního ligového utkání na Spartě? „V hlavě něco máme. Už se nám to rýsuje. Jsou tam zajímavé mechanismy u dvou, tří hráčů nahoře na podhrotu. Levá i pravá strana. Je vidět, že liga je pro kluky lákadlem,“ pousmál se Skuhravý.


sdílet