Clavin® stojí za SFC Opava – stává se jeho platinovým partnerem

20. 7. 2018
Tisková zpráva

Opava – Prvoligový fotbalový klub Slezský FC Opava získal prémiového, tzv. platinového, partnera. Stal se jím přípravek Clavin® společnosti Simply You Pharmaceuticals.

„Clavin dlouhodobě podporuje projekty v oblasti sportu s potenciálem růstu. Clavin je značka s otevřenou komunikací, inovátor a tak trošku rebel. Zaujala nás proto příležitost partnerství s klubem, jenž se vyznačuje ofenzivním stylem hry, má vysoké ambice a jehož hráči na sobě tvrdě pracují. Navíc klub disponuje fantastickou fanouškovskou základnou, která stojí za svým týmem kdykoliv a kdekoliv. Oceňuji také rychlost jednání s vedením SFC Opava, naprosto v duchu našeho sloganu „Mužem hned“. Věřím, že i díky podpoře Clavinu vystoupá prvoligový tým hodně vysoko,“ okomentoval dohodu Jiří Kašpárek, holdingový marketingový ředitel společnosti Simply You Pharmaceuticals a.s.

„Jsme rádi, že se nám podařilo získat zajímavého a progresivního partnera. Spolupráce je prozatím dohodnuta na sezonu 2018/2019, věřím však, že se může nakonec jednat o dlouhodobější, oboustranně prospěšné partnerství. Zároveň platí, že klub i nadále hledá investora se zájmem o koupi majoritního podílu,“ uzavřel Ing. Marek Hájek, předseda představenstva Slezského fotbalového clubu Opava, a.s.

Více informací naleznete na www.clavin.cz a www.simply-you.cz.


sdílet