Roman Skuhravý: Bez zarputilosti a přímočarosti se nepohneme

29. 8. 2018
Redakce

Opava – Byla na něm vidět menší úleva. Pohárový zápas ve Frýdku-Místku Opavě vyšel. Favorit dal účastníkovi MSFL pětku a mohl vyhrát i větším brankovým rozdílem.

Vrací se Opavě ztracené sebevědomí, které bylo po porážce od Karviné na bodu mrazu? „Kdybych znal na tuto otázku odpověď, bylo by to moc fajn,“ pousmál se Roman Skuhravý. Zápas ve Stovkách byl pro Opavské těžký. V případě, že by ho nezvládli, dostali by se po šílenou deku.

„Ve Frýdku jsme si dali dva úkoly. Nechtěli jsme dostat gól a samozřejmě jsme chtěli vyhrát, protože to může být ten moment, který nám trošičku pomůže. V sobotu a za čtrnáct dnů v Plzni to ale budou úplně jiné zápasy. Jsem moc rád, že se nám to povedlo a první poločas jsme odehráli, tak jak odehráli,“ pochvaloval si trenér Slezského FC.

Favoritovi pomohly dva rychlé góly. „To pomůže každému mužstvu. Šest zápasů v lize, jedno pohárové utkání, jednoznačně nejsme úplně vyladěni. Vždy, když dáte první gól, je to ta pomůcka k tomu, aby v daném zápase stouplo sebevědomí,“ poznamenal Skuhravý.

„Musíme ho sbírat po troškách, protože nelze lusknout prsty, aby to hned šlo. Chceme poctivě pracovat a postavit to na základech, na kterých jsme to měli postaveno vždycky, což je agresivita, zarputilost a přímočarost. Bez toho se nepohneme,“ zakončil opavský kouč.


sdílet