Roman Skuhravý ukončil z rodinných důvodů spolupráci se Slezským FC Opava

5. 9. 2018
Tisková zpráva

Opava – Trenér Roman Skuhravý končí k 5. září 2018 na lavičce účastníka FORTUNA:LIGY Slezského FC Opava.

„S trenérem Romanem Skuhravým jsme měli jedinečnou dohodu, a to, že spolupráci může kdykoliv ukončit z rodinných důvodů. Na začátku týdne nás požádal, zda by ji mohl využít. My jsme jeho požadavku, i když velice neradi, vyhověli,“ řekl předseda představenstva SFC Opava Marek Hájek.

„Spolupráce s trenérem Roman Skuhravým byla pro náš klub velkým přínosem a vyústila v postup do nejvyšší soutěže. S velkou úctou mu za odvedenou práci děkujeme. Více tuto záležitost, s přihlédnutím, že jde o rodinné důvody, nebudeme komentovat. Případné další a bližší vyjádření jsou věcí trenéra Skuhravého,“ uvedl ještě Marek Hájek.

Klub na danou situaci zareagoval angažováním nového trenéra. Jednal se dvěma kandidáty. „Rozhodli jsme se pro angažování Ivana Kopeckého. Jedná se o trenéra, který prošel první ligou jako hráč i trenér. Je naladěn na stejné vlně jako Roman Skuhravý. Navíc byl u nás v Opavě na stáži,“ prozradil generální manažer Slezského FC Opava Alois Grussmann.

Nový trenér povede první trénink ve čtvrtek. Realizační tým zůstává zachován, a to ve složení vedoucí mužstva Jaroslav Rovňan, asistent trenéra Josef Dvorník a trenér brankářů Michal Kosmál.


sdílet