Autogramiáda vyšla na jedničku, barmanský souboj ovládl Sedláček

21. 9. 2018
Redakce | FOTO: sfc.cz

Opava – Babí Gastro festival do obchodního centra Breda & Weinstein přitáhl stovky návštěvníků, kteří měli šanci získat podpis opavských fotbalistů.

„Je to perfektní akce pro lidi. Mohou se s námi potkat a třeba i prohodit pár slov. Myslím si, že je to skvělá akce. Jen to vítám,“ pochvaluje si Pavel Zavadil. „Potkávat se s fanoušky, to přece patří k fotbalu,“ dodává jedním dechem.

Autogramiádu si užívali také trenéři. „Myslím, že pro fanoušky je to super akce. Mají šanci se s hráči osobně potkat. Mohou se s nimi vyfotit, popovídat si. Podobných akcí by mohlo být klidně víc, aby se fanoušci dostali k hráčům opravdu blíž,“ říká asistent trenéra Josef Dvorník.

„Na druhou stranu je třeba říct, že kluci jsou časově vytížení. Pro lidi je to ale určitě fajn. Navíc děti naláká osobní kontakt s hráči. Dodá jim to chuť k fotbalu, a pak to jde vidět také v náborech,“ připoje Dvorník.

Barmanský duel Lumír Sedláček vs. Petr Czudek

Po autogramiádě byl prostor na další show. V barmanském souboji si to rozdal bývalý vynikající záložník a současný sekretář Slezského FC Opava Lumír Sedláček s úspěšným trenérem BK Opava Petrem Czudkem, kterému pomáhal Kryštof Vlček. Ačkoliv svůj drink dřív připravili "baskeťáci", duo Lumír Sedláček – Honza Žídek si zřejmě dali více záležet a jejich koktejl ohodnotila porota jako lahodnější.

„Zavzpomínal jsem na dovolenou v Turecku. Připravili jsme Piña Coladu. Přidali jsme trochu víc rumu, takže to byla spíš Piña Sedlada,“ usmívá se Lumír Sedláček.


sdílet