Skoro doma: Podpořte Slezský FC na půdě Slovácka

25. 9. 2018
Redakce

Opava – Fotbalisté Slezského FC se v sobotu 29. září od 17 hodin představí v Uherském Hradišti, kde vyzvou Slovácko. Do doby, než se Opavští vrátí do Městských sadů, jde o nejbližší destinaci, v níž můžete tým Ivana Kopeckého vidět v akci. Vyjeďte podpořit Opavu!

Pro potřeby příznivců Slezského FC je vyčleněno 400 vstupenek do sektorů D4 a D5. Cena lístku činí 150,- Kč + manipulační poplatek Sluny.

„Utkání v Uherském Hradišti se vzhledem k vzdálenosti jeví jako ideální varianta pro naše příznivce, kteří by rádi viděli živě náš tým, ale na domácí zápasy do Brna nejezdí. O vstupenky evidujeme velký zájem, proto jsme fanouškům vyšli vstříc a po domluvě se Slováckem bude předprodej vstupenek probíhat přímo v Opavě,“ vysvětluje technický ředitel Slezského FC Opava Jaroslav Rovňan.

„Pro fanoušky Slezského FC je zatím k dispozici 400 lístků. V případě vysokého zájmu ale máme ze strany domácího klubu příslib, že může dojít k navýšení počtu vstupenek. Věříme, že naši příznivci možnost předprodeje využijí a na stadionu v Uherském Hradišti vytvoří našim hráčům vynikající kulisu,“ přeje si Rovňan.

Kde koupit vstupenky?

Lístky jsou k dostání v prodejně Sluna Opava (Horní náměstí 152/27, Opava) dle její provozní doby, tj. od pondělí do pátku v době od 8.30 do 17.00 hodin.

Předprodej končí v pátek 28. září.

Jak na stadion

Autem »
– ze severní a střední Moravy po silnici číslo 55, vede přímo do města
– z Brna a Čech po mezinárodní silnici E50 směrem na Trenčín, sjezd v Kunovicích u Hypernovy
– z jižní Moravy po silnici číslo 55, vede přímo do města
– z východu (Slovensko, Uherský Brod, atd.) po mezinárodní silnici E50 směrem na Brno.

Autobusem » autobusové nádraží Uherské Hradiště, odtud je to na stadion asi 10 minut chůze.

Vlakem » do stanice Uherské Hradiště (trať Uherské Hradiště – Brno, navazují traťe Staré Město – Vlárský průsmyk a Břeclav – Přerov). Z vlakového nádraží je to pěšky na stadion přibližně 15 minut (cca 1 km).

Zdroj: fcslovacko.cz

Plánek stadionu



Stadion na mapě


sdílet