Pocta pro Ivana Kopeckého! Byl vyhlášen trenérem měsíce

3. 10. 2018
Redakce

Opava – Parádní start prožívá ve Slezském FC nový kouč Ivan Kopecký. Jeho mužstvu se daří a teď navíc samotný opavský stratég obdržel prestižní ocenění pro nejlepšího trenéra měsíce září, které vyhlašuje FORTUNA:LIGA.

Ivan Kopecký převzal opavské fotbalisty poté, co v klubu na vlastní žádost skončil Roman Skuhravý. Nový kouč Slezanů absolvoval premiéru na opavské lavičce na půdě úřadujícího šampiona z Plzně, kde se Opava rvala o body do posledních minut. Nakonec padla po penaltě v závěru.

Na sympatický výkon ze západu Čech navázal Slezský FC v následujících dvou utkáních. Nejprve v Brně přehrál Teplice 2:0 a po stejném výsledku zvítězil na hřišti Slovácka.

Ivan Kopecký: Vyrazili jste mi dech

„To si děláte legraci, že jo,” vyhrkl nejprve Ivan Kopecký. Po prvotním šoku se ale rychle vzpamatoval. „Vyrazili jste mi dech,” smál se.

„Moc si toho vážím, ale je to ocenění pro celé naše mužstvo – pro hráče i realizační tým. Snažíme se tvrdě makat a podobná pochvala je pro nás samozřejmě příjemná,” pokračoval kouč SFC.

„Tři zápasy jsme odehráli solidně. Dostali jsme jen jeden gól, navíc penalty. Samozřejmě to nechceme přecenit, protože je před námi spousta zápasů, ale doufáme, že v podobných výkonech budeme pokračovat,” dodal.

Gratulujeme, trenére!


sdílet