Opava míří na Duklu. Kluci musí myslet na svůj výkon, velí Kopecký

19. 10. 2018
Redakce

Opava – Na pražské Julisce se v neděli přestaví nováček FORTUNA:LIGY z Opavy. Výběr trenéra Ivana Kopeckého čeká bitva o šest bodů se Skuhravého Duklou. Utkání má výkop v neděli 21. října od 15 hodin.

„Uděláme maximum, abychom domů přivezli nějaký ten bod,“ slibuje Ivan Kopecký. „Roman Skuhravý v Opavě úspěšně působil, utkání tak bude mít třešinku na dortu,“ pokračoval v předzápasovém povídání šéf opavské lavičky.

Z toho, že by jeho svěřenci byli přemotivováni, strach nemá. „Na toto téma padla slova. Kluci musí myslet především na svůj výkon. Je to pro ně možnost ukázat, že na ligu mají,“ zvedl prst Kopecký.

O sestavě na nedělní duel ještě úplně jasno nemá. „Máme drobné šrámy, o nominaci se rozhodneme až před odjezdem. Proti Jihlavě dostali šanci hráči, kteří toho zatím moc neodehráli. Rozhodně na sebe ale upozornili. Není vyloučeno, že k nějakým změnám v sestavě dojde,“ připustil trenér Opavy.

Výhoda kouče Skuhravého může být v tom, že opavský tým dobře zná. „To je pravda, ale na druhou strany překvapit ho můžeme vždycky,“ pousmál se Ivan Kopecký.

Nedělní zápas na Julisce startuje v 15 hodin. Opavské mužstvo k němu vyjelo o den dříve. Tentokrát Slezané coby dopravní prostředek zvolili vlak.


sdílet