Lístky na Spartu od středy v prodeji! První vlna pro permanentkáře

13. 11. 2018
Redakce

Opava – Pohárový souboj s pražskou Spartou se pomalu hlásí o slovo. Osmifinálový duel MOL Cupu je na programu ve středu 28. listopadu s výkopem v 15.45 hodin. Lístky si můžete opatřit v předprodeji.

V první vlně od středy 14. listopadu do neděle 18. listopadu bude předprodej uvolněn pouze pro majitele permanentních vstupenek s tím, že na jednu permanentku si lze zakoupit pouze jeden lístek. V pondělí 19. listopadu pak půjdou zbylé vstupenky do volného prodeje. Cena lístků je jednotná a činí 150,- Kč.

Kde zakoupit vstupenky?

Vstupenky je možné zakoupit online v síti Ticketportal, na pobočkách sázkové kanceláře Tipsport (náměstí Osvoboditelů 8/5, Opava-Město či Olomoucká 2421/75, Opava-Předměstí), v pobočce cestovní agentury Atlas zájezdů (bývalý Čedok) na opavském Horním náměstí 3, ve fanshopu SFC na Městském stadionu v otevírací dny, a také v kamenné prodejně Sluna Opava (Horní náměstí 152/27, Opava).

Další prodejní místa Ticketportalu můžete najít pod tímto odkazem.

Máš permici? Vezmi kamaráda na Spartu

Vstupenky si v první vlně mohou zakoupit pouze majitelé permanentek. Držitel permanentky si může pro své kamarády či známé zakoupit nejvýše jeden lístek.

Zakoupit vstupenku na Ticketportalu »

Postup při nákupu vstupenek: Před vstupem do systému pro zakoupení vstupenky a výběru sedadla, budete vyzváni k uvedení čísla permanentní vstupenky a ověřovacího kódu. Ke koupi lístků se dostanete až po jejich vyplnění, viz. obrázek níže.

Důležité upozornění: Kód je platný pouze jednorázově s platností na maximálně jednu vstupenku. Poté, co se odhlásíte ze systému, nelze pokračovat v dalším nákupu, případně dokoupení dalšího lístku.


sdílet