Přijďte si do Bredy pro podpis nebo Joelovu kšiltovku

15. 11. 2018
Redakce

Opava – Opavský a Hlučínský deník, mediální partner Slezského FC Opava, připravil pro fanoušky setkání s hráči. V pátek od 17.15 proběhne v OC Breda autogramiáda vybraných fotbalistů Slezského FC Opava. Záložník Joel Kayamba bude navíc dražit svou oblíbenou kšiltovku.

Joel Kayamba věnoval dvacet tisíc

Oč přesně jde? V pátek 16. listopadu v patnáct hodin startuje oblíbený Kabelkový veletrh, který má charitativní podtext. Jeho výtěžek poputuje na konto malého Přemečka Ulmana z Uhlířova, jenž trpí spinální svalovou atrofií.

„Jsem rád, že se mohou veletrhu účastnit. Přijďte všichni do Bredy, kde budu dražit svou oblíbenou kšiltovku, kterou vlastnoručně podepíši,“ hlásí Joel Kayamba. Rodák z Demokratické republiky Kongo navíc věnoval Přemečkovi 20 000 korun.

„Před utkáním s Baníkem jsem klukům v kabině řekl, že pokud vyhrajeme, věnuji prémie za vítězství Přemečkovi,“ podotkl Joel a dodal: „Věřím, že do Bredy dorazí hodně fanoušků, tímto je chci za nás pozvat.“

A není sám, kdo malému chlapci pomůže. Finanční příspěvek věnují také fotbalisté Staré gardy Slezského FC Opava. „Těší nás, že Deník tuto akci pořádá, také rádi přispějeme,“ prozradila jedna z velkých postav opavského fotbalu a střelec historicky prvního ligového gólu SFC Radek Prasek.

Na autogramiádě nebudou chybět například Pavel Zavadil, Jan Žídek, Matěj Hrabina, Václav Jurečka nebo Jan Schaffartzik s Petrem Zapalačem.


sdílet