Vánoční utkání v novém hávu: Padat bude více gólů

19. 12. 2018
Redakce

Opava – Tradiční Vánoční utkání Slezského FC Opava je na programu v pátek 21. prosince od 16 hodin. Hrát se bude na umělce v Opavě-Kylešovicích.

Tento rok se tradiční exhibice uskuteční v jiném hávu. Hrát se bude na zmenšeném hřišti tzv. od šestnáctky po šestnáctku.

Za každý tým nastoupí osm hráčů v poli a brankář. Hrát se bude navíc bez ofsajdů. „Chceme, aby padalo více gólů a utkání bylo pro diváky atraktivnější,“ vysvětluje sekretář Slezského FC Lumír Sedláček.

Na koho se můžete na nově zrekonstruovaném hřišti s umělou trávou těšit? Mužstvo staré gardy Opava přivede na hřiště kapitán Radomír Prasek. Dorazí i stálice jako Martin Rozhon, Roman Hendrych či Jiří Bartl včetně někdejšího kapitána Kaučuku a současného generálního manažera SFC Aloise Grussmanna.

Zahrají si také David Mikula, trenér Miniškoličky SFC, David Sedlář a Michal Hampel. Každý autor branky obdrží po utkání dárkovou tašku firmy Clavin, platinovaného partnera SFC. Uvidíme, kdo se bude nejvíce snažit. :-)

Zahřát se budete moci svařákem, připraven bude i gril. Utkání startuje v pátek 21. prosince od 16 hodin. Vstupné je dobrovolné a výtěžek z něj bude věnován na charitativní účely. Těšíme se na Vás!


sdílet