Informace z valné hromady Slezského FC Opava

30. 12. 2018
Klub

Opava – Dne 30. prosince 2018 zasedala řádná valná hromada společnosti Slezský fotbalový club Opava a.s., které se účastnili akcionáři společnosti a vedení společnosti.

Valná hromada schválila účetní závěrku za hospodářský rok 2017/2018. Na valné hromadě dále došlo k zvolení nového představenstva a dozorčí rady ve složení:

Představenstvo:

Bc. Petr Glončák
Ing. Michal Kokošek
Roman Kovář
Radim Kavan
Ing. Tomáš Navrátil

Dozorčí rada:

Ing. Petr Kašný
Andreas Drastík
Zdeněk Viktorin
Lukáš Vaněk
Bc. René Černohorský

Žádné další změny ve společnosti zejména směrem k obsazení vedení akcionáři společnosti neplánují. Nové představenstvo společnosti a dozorčí rada deklarovaly zájem na kontinuitě sportovních a ekonomických výsledků a taktéž fungování fotbalového klubu jako takového.

„Chtěl bych ujistit fotbalisty i fanoušky, že změnou členů v orgánech společnosti se nic nemění. Naším cílem je, aby situace v klubu byla stabilní, a aby byly vytvořeny co nejlepší podmínky pro hráče, pracovníky klubu i jeho příznivce.

Nadále trvá podpora klubu ze strany celého vedení města i naše snaha o získání strategického partnera, který by klubu zajistil finanční stabilitu a rozvoj,“ uvedl primátor statutárního města Opavy Tomáš Navrátil a na závěr dodal: „Aktuálně nepřipravujeme žádné změny v managementu či realizačním týmu SFC.“


sdílet