Domácí premiéra se blíží! Lístky na Plzeň jsou v prodeji

14. 2. 2019
Redakce

Opava – První jarní utkání Slezského FC se blíží. Opavští fotbalisté v pondělí 25. února od 18 hodin přivítají na stadionu v Městských sadech úřadujícího šampiona z Plzně. Vstupenky na zápas s Viktorií jsou v prodeji tradičně prostřednictvím sítě Ticketportal.

Cena vstupného byla rozdělena do dvou úrovní podle atraktivity soupeře a také do tří časových vln před utkáním. Do první skupiny atraktivity jsou zařazeni tito soupeři: AC Sparta Praha, SK Slavia Praha, FC Viktoria Plzeň, FC Baník Ostrava a SK Sigma Olomouc. Níže předkládáme přesný harmonogram prodeje.

Harmonogram prodeje vstupenek na utkání s Plzní

1. časová vlna (14 – 7 dní před utkáním) – předprodej 11. – 18. února 2019
Tribuna A180 Kč
Tribuny F, G, H120 Kč
2. časová vlna (6 dní – 1 den před utkáním) – předprodej 19. – 24. února 2019
Tribuna A210 Kč
Tribuny F, G a H150 Kč
3. časová vlna v den utkání – pokladny 25. února 2019
Tribuna A240 Kč
Tribuny F, G a H180 Kč
Tribuny F, G a H (zlevněné vstupné – děti ve věku 6-12 let, starobní důchodci)130 Kč

ZTP – zdarma
ZTP/P a děti do 6 let – zdarma

Držitelé průkazu ZTP/P mohou navštěvovat utkání s 1 doprovodem (doprovod vstupné – 50 Kč), děti předškolního věku (do 6 let) mohou utkání navštěvovat bez nároku na místo v doprovodu rodiče nebo dospělé osoby s platnou vstupenkou. V případě, že nebude volné sedadlo, musí dítě sedět na klíně svému doprovodu.

Kde zakoupit vstupenky?

Vstupenky je možné zakoupit online v síti Ticketportal, na pobočkách sázkové kanceláře Tipsport (náměstí Osvoboditelů 8/5, Opava-Město či Olomoucká 2421/75, Opava-Předměstí), v pobočce cestovní agentury Atlas zájezdů (bývalý Čedok) na opavském Horním náměstí 3, v kamenné prodejně Sluna Opava (Horní náměstí 152/27, Opava) a ve fanshopu SFC na Městském stadionu v otevírací dny. Další prodejní místa Ticketportalu můžete najít pod tímto odkazem.

Stále platí doporučení, že při nákupu online si vstupenku vytiskněte. Předejde se tak špatnému načtení čárového kódu u některých typů mobilních telefonů. Důležité je také dbát na neporušení čárového kódu na vytištěné vstupence.

Koupit vstupenky on-line »

Vstupenky se prodávají na místo. Výhodu tedy mají fanoušci, kteří si zakoupí vstupenku v předprodeji, kde si mohou vybrat sedadlo. Do pokladen v den zápasu putují lístky, které se neprodaly v předprodeji. Návštěvník utkání tak musí respektovat sedadlo, které na něj vyjde.

Zlevněné vstupné na tribuny F, G, H nelze zakoupit přes internet ani v prodejním místě Sluna Opava. Zlevněná vstupenka v ceně 130 Kč půjde zakoupit pouze ve fanshopu SFC v otevírací dny.

Plán stadionu


sdílet