ISOTRA – exkluzivní partner Slezského FC Opava

19. 2. 2019
Tisková zpráva

Opava – Společnost ISOTRA, působící na trhu stínicí techniky již více než 26 let, oznámila navázání dlouhodobé spolupráce s prvoligovým fotbalovým klubem SFC Opava.

Myšlenka navázat spolupráci s prvoligovým klubem SFC Opava vznikla v lednu tohoto roku, a měsíc poté byla formálně potvrzena podepsáním smlouvy exkluzivního partnerství pro současnou a nadcházející fotbalovou sezónu.

„Možnosti navázání spolupráce s fotbalovým klubem SFC Opava si velmi vážíme. Nejedná se nám pouze o krátkodobý projekt, věříme, že jsme schopni společně dlouhodobě zvýšit hodnoty značek ISOTRA a SFC Opava. Jako exkluzivní partner budeme mít dostatek prostoru pro oboustrannou komunikaci a podporu,“ řekl Jakub Vaněk, marketingový ředitel ISOTRA.

Společnost ISOTRA působí v Opavě dlouhodobě a zaměstnává přes 500 zaměstnanců. Spojení s opavským prvoligovým klubem má za cíl budovat kladně vnímanou hodnotu obou společností, včetně komunikace značek.

Společnost ISOTRA – zkušený matador v oboru

Česká společnost ISOTRA se soustředí na výrobu, vývoj a prodej interiérových a exteriérových žaluzií, solárních žaluzií, látkových rolet, plisse, japonských stěn, předokenních venkovních rolet, sítí proti hmyzu, markýz, screenových rolet, pergol a komponentů pro stínicí techniku. V loňském roce oslavila tato opavská firma úspěšné čtvrt století na českém trhu. Ačkoli nejprve obchodovala s těsněními do oken, poptávky zákazníků ji postupně přes prodej žaluzií přesměrovaly až k výrobě vlastní stínicí techniky a jejích doplňků.

Typickým znakem ISOTRY je neutuchající touha po zdokonalování technických řešení a výroby. Výsledkem toho je nemalé sídlo firmy, ve kterém se nachází vlastní vývojové pracoviště, projekční kancelář, moderní nástrojárna, lisovna termoplastů, rozsáhlé výrobní provozy, nově otevřená moderní lakovna a v neposlední řadě i vlastnictví dvou světových patentů a několika užitných vzorů v oblasti stínicí techniky.

Více na www.isotra.cz


sdílet