Žlutomodrou sestavu servisuje ProfiAuto

22. 2. 2019
Klub

Opava – Fotbalový klub SFC Opava získal pro jarní sezonu zkušenou posilu do týmu. Je to týmový hráč se skvělou technikou, dlouhodobě si udržuje vysokou výkonnost a má velký potenciál do budoucna. Servisního špílmachra ve žlutomodré sestavě bude hrát ProfiAuto.

ProfiAuto je největší síť nezávislých autoservisů a prodejců náhradních dílů v Česku, na Slovensku a v Polsku, která sdružuje více než 240 obchodů a velkoobchodů a přes 1 600 autoservisů. Na českém a slovenském trhu je značka ProfiAuto od roku 2016 a okamžitě se stala pro tisíce řidičů servisním řešením číslo jedna.

„Fotbaloví fanoušci i naši zákazníci mají jedno společné. Když to povím fotbalovou hantýrkou, očekávají kvalitní podívanou, 100% nasazení v celém utkání, otevřené a upřímné jednání a fair-play hru od začátku až do konce. Ale bez profesionálního a poctivého přístupu toho nejde dosáhnout ani ve fotbale, ani v servisních službách. Teprve když máte soudržný a sehraný tým, tak to může šlapat jak na trávníku SFC Opava, tak i v servisních dílnách ProfiAuto,“ říká k navázání spolupráce ředitel projektu ProfiAuto Jindřich Krejčí a dodává: „Ve spolupráci s klubem jsme připravili pro jarní sezónu spoustu zajímavých aktivit jak pro fotbalové, tak pro motoristické fanoušky.“

Obrovsky populární jsou servisní prohlídky PitStop, které vám zdarma zkontrolují provozní kapaliny, nastavění světel, stav akumulátoru nebo klimatizace. A hlavně vás naučí, jak možným závadám předcházet a co dělat pro to, aby vaše auto šlapalo jako hodinky. Letos se oblíbené kontrolní akce objeví na nových místech a budou mnohem častější. Termíny sledujte na webových a facebookových stránkách ProfiAuto.

Opravdový motoristický bonbonek pak přijde 8. - 9. června 2019, kdy se bude konat v polských Katovicích mezinárodní motoristický veletrh ProfiAuto Show 2019. Na prestižním motoristickém setkání se každoročně potkají desítky tisíc fanoušků a kolem 150 vystavovatelů. Tak se k nám taky připojte.

Stresují vás servisní prohlídky? Chcete mít opravu auta pod palcem a bez zbytečných starostí? Tak si stáhněte chytrou aplikaci ProfiAuto. Výměnu oleje, přezutí kol nebo pravidelný servis domluvíte s nejbližším ProfiAuto Servisem na pár kliknutí.

Více informací najdete:
Web: www.profiauto.pl/cz
FB: Facebook


sdílet