První půle? Náš nejslabší výkon, který se nesmí opakovat, ví Kopecký

3. 3. 2019
Redakce

Teplice – Pořádně rozladěný byl po utkání v Teplicích opavský kouč Ivan Kopecký. Naštval ho zejména chabý výkon týmu v prvním poločase. Po změně stran Slezané sahali na bod, jenže nakonec prohráli 2:3 a ze severu Čech se vrací bez bodu.

„První poločas byl z naší strany hodně slabý. Byl to náš nejslabší výkon a svou nedůsledností či nešikovností jsme soupeři umožnili jít do vedení 2:0. Opravdu jsme si zasloužili dostat do držky, protože takhle se nebojuje,” uvědomuje si trenér Opavy.

„Po domluvě v kabině bylo vidět zlepšení, což s sebou ale přineslo i rizika, kdy měl soupeř situaci, ve kterých mohl skórovat. Ještě v první půli se nám podařilo dát kontaktní gól, ale urazili jsme Boha a přes všechny další příležitosti se nám nepodařilo dát druhou branku a soupeř nás potrestal,” lituje Kopecký.

„Naší nešikovností jsme soupeři nahráli přímo na nohu a domácí nás potrestal gólem na 3:1. Pak jsme výsledek zkorigovali, ale ten nahoře nás vytrestal za první půli, kdy jsme podali nejslabší výkon pode mnou,” pokračuje opavský kouč.

Co se dělo o přestávce v šatně Slezanů? „To ani nechtějte slyšet, protože to nebyla příjemná slova. Chyběla mi energie i drajv, takhle ligu nemůžeme hrát. Není možné sem přijet na dva dny a hrát první poločas takhle vlažně. Všude jsme byli pozdě, a navíc opakujeme nešikovnosti,” nechápe trenér SFC.

„Ve druhé půli se to zlepšilo, a nakonec chybělo málo a utkání jsme mohli otočit. Hráčům do hlavy nevidím. Charakter mužstva rozhodně není špatný, ale čekáme na gól, nebo facku, a až pak se probíráme. Tohle si musíme rozebrat. Nesmí se to opakovat,” uzavírá Ivan Kopecký.


sdílet