Důležité informace před slezským derby

17. 4. 2019
Redakce

Opava – Slezské derby se blíží a znovu ho budou provázet rozsáhlá bezpečnostní opatření. Níže Vám přinášíme důležité organizační informace směrem k nedělnímu utkání.

Na toto vysoce rizikové utkání budou přijata mimořádná bezpečnostní opatření. Vzhledem k událostem, které se staly v posledním utkání na Městském stadionu v Opavě, přijme pořadatel ve spolupráci s Policií ČR opatření k ochraně osob a majetku na nejvyšší možné úrovni.

Apelujeme fanoušky mířící na toto utkání, aby dodržovali pokyny pořadatelů a bezpečnostních složek při cestě na utkání, na stadionu a při návratu domů a respektovali Návštěvní řád Městského stadionu v Ostravě-Vítkovicích.

Platí zákaz používání pyrotechniky, zároveň fanoušky upozorňujeme, aby se vyvarovali hanlivých výrazů a jakýchkoliv výtržností s ohledem na případnou újmu na zdraví nebo možný trest pro svůj klub.

Z Opavy vyrazí na derby speciální vlak pro fanoušky

Na utkání bude vypraven speciální vlak určený pro příznivce opavského klubu. Doporučujeme fanouškům, aby využili tohoto speciálního vlaku, a vyhnuli se individuální dopravě na utkání. Sraz fanoušků je ve 13:30 u nádraží Opava-východ, kde budete mít možnost zakoupit si skupinovou jízdenku.

Odjezd vlaku z nádraží Opava-východ je ve 14:30 hodin, příjezd na nádraží Ostrava-Vítkovice je plánován na 15:15 hodin. Za doprovodu Policie ČR budou fanoušci společně odvedeni z vítkovického nádraží až ke vstupu do hostujícího sektoru Městského stadionu v Ostravě.

Po utkání vyrazí vlak ze stanice Ostrava–Vítkovice v 19:50, příjezd na nádraží Opava-východ je ve 20:30 hodin.

Plánek stadionu


sdílet