Duel se Spartou rozzáří fotbalová střelnice! Přijďte si zastřílet

25. 4. 2019
Redakce | FOTO: fortunaliga.cz

Opava – Poslední ligová zastávka nabídne fotbalovým fanouškům spoustu zápasových laskomin. Jednou z nich bude i sobotní duel mezi Opavou a pražskou Spartou. O zábavu bude postaráno i mimo trávník.

Na opavském stadionu totiž bude dvě hodiny před utkáním připravená i Fortuna fotbalová střelnice, zábavná fotbalová atrakce pro fanoušky. Na střelnici se navíc rozdávají volné sázenky, nejlepší tým si odnese poukaz na 10 000 korun do fanshopu.

Zatímco Letenské čeká skupina bojů o titul, Slezané mají ještě šanci proniknout do skupiny o Evropskou ligu. Ligové jaro sice ještě rozhodně nekončí, třicetikolová základní část FORTUNA:LIGY už však mílovými tempy finišuje. Na jednu z bitev se chystá i opavský trávník, kam dorazí pražská Sparta. Chybět nebude ani Fortuna fotbalová střelnice.

Fotbalová klání se tak odehrají i mimo hrací plochu. Před zápasem totiž bude pro fotbalové příznivce připravena Fortuna fotbalová střelnice. Náročnou atrakci si dopředu vyzkoušela i sedmička opavských hráčů a musela uznat, že i když se snažila rozlousknout hodně tvrdý oříšek, rozhodně to stálo za to. Tým ve složení Dominik Simerský, Václav Juřena, Bronislav Stáňa, Petr Zapalač, Jan Řezníček, Endy Opoku Bernadina a Tomáš Jursa totiž měl jako již tradičně pořádně náročný úkol.

Vybraní fotbalisté měli časový interval jedné minuty na to, aby vsítili co nejvíc branek. Ale pozor! Mohli pálit pouze z voleje a po nadhozu o trampolínu. Mezi třemi tyčemi se jejich pokusy snažil zneškodnit brankář Jan Bartulík. A jak si Slezané vedli?

Z prvních tří střel skončily hned dvě v síti. Pak přišlo pár nepřesných ran, dobrých zákroků brankáře i jedna nastřelená tyčka. Po půlminutě však měla opavská letka na kontě šest tref a skóre ještě vylepšila. Deset vteřin před koncem zakulatila počet na deset branek. A mohlo jich být ještě víc. Smolné břevno a dvě rány mimo však stanovily na desítce i konečný výsledek.

Fortuna fotbalová střelnice se chystá na další stadion, tak si ji určitě nenechte ujít a zkuste skóre opavských fotbalistů vyrovnat nebo i překonat. Stačí si vytvořit tým o dvou až deseti hráčích a přijít na sobotní duel mezi Opavou a Spartou o něco dřív. Střelnice bude připravena dvě hodiny před zápasem, tedy od 15:00. Dorazte a užijte si parádní fotbalový zážitek.


sdílet