Slezský FC zaplatí pokutu a má podmíněně uzavřené sektory

25. 4. 2019
Redakce

Opava – Disciplinární komise vydala stanovisko k incidentu z utkání opavských fotbalistů proti Sigmě Olomouc. Slezský FC musí za výtržnosti fanoušků zaplatit pokutu a navíc má podmíněně uzavřené sektory na svém stadionu.

Za použití pyrotechniky na Městském stadionu a její vhození mezi hostující fanoušky v utkání proti Sigmě Olomouc potrestala disciplinární komise Slezský FC Opava peněžitou pokutou ve výši 100 tisíc korun a současně trestem podmíněného uzavření domácích sektorů F7, F8, F9 (vlajkonoši domácích) a H3 na 1 soutěžní utkání se zkušební dobou na 2 měsíce.

„V praxi to znamená, že pokud dojde k opětovnému porušení Návštěvního řádu Městského stadionu v Opavě v průběhu dvou měsíců, budou tyto sektory na jedno utkání uzavřeny,” vysvětluje technický ředitel Slezského FC Jaroslav Rovňan.

Disciplinární komise rovněž potrestala klub AC Sparta Praha zákazem výjezdu svých fanoušků. Hostující sektor H1 bude v sobotu uzavřen a na základě tohoto rozhodnutí nebudou na stadion vpuštěny osoby se symbolikou AC Sparta Praha.

Vzhledem k tomuto rozhodnutí DK LFA je Slezský FC nucen stáhnout lístky z on-line předprodeje v síti Ticketportal. Vstupenky budou v prodeji na pokladnách stadionu před zápasem.

Cena vstupenky na tribuny F, G nebo H zůstane na ceně 150 Kč, zlevněné vstupné činí 130 Kč. Na tribunu A platí cena ve výši 240 Kč. Vstupenek na utkání je dostatek, bude otevřen také sektor H2.


sdílet