Ceny permic a vstupenek jsou známy. Na ligu už za 150 Kč!

11. 6. 2019
Redakce

Opava – Vedení Slezského FC upravilo ceny vstupenek na nadcházející sezonu FORTUNA:LIGY. Níže přinášíme kompletní ceník.

Cena permanentních vstupenek

Tribuna A: 2 700 Kč
Tribuny F,G,H: 1 800 Kč

Benefity pro majitele permanentní vstupenky:
- vstup na každý domácí ligový zápas, včetně nadstavbové části
- vstup na každé domácí utkání MOL Cupu
- rezervace místa na nadcházející sezonu
- vstup na každý domácí zápas B-mužů
- slevy a výhody u partnerů klubu

O zahájení a způsobu prodeje permanentních vstupenek budeme informovat v nejbližších dnech.

Ceník jednorázových vstupenek

Cena vstupného byla rozdělena do dvou časových vln před utkáním.

Vstupenky je možné zakoupit online v síti Ticketportal, na pobočkách sázkové kanceláře Tipsport (náměstí Osvoboditelů 8/5, Opava-Město či Olomoucká 2421/75, Opava-Předměstí), v pobočce cestovní agentury Atlas zájezdů (bývalý Čedok) na opavském Horním náměstí 3, v kamenné prodejně Sluna Opava (Horní náměstí 152/27, Opava) a ve fanshopu SFC na Městském stadionu v otevírací dny. Další prodejní místa Ticketportalu můžete najít pod tímto odkazem.

Stále platí důrazné doporučení, že při nákupu online si vstupenku vytiskněte. Předejde se tak špatnému načtení čárového kódu u některých typů mobilních telefonů. Důležité je také dbát na neporušení čárového kódu na vytištěné vstupence.

Vstupenky se prodávají na místo. Výhodu tedy mají fanoušci, kteří si zakoupí vstupenku v předprodeji, kde si mohou vybrat sedadlo. Do pokladen v den zápasu putují lístky, které se neprodaly v předprodeji. Návštěvník utkání tak musí respektovat sedadlo, které na něj vyjde.

1. časová vlna (14 – 4 dny před utkáním) – předprodej
Tribuna A230 Kč
Tribuny F, G, H150 Kč
2. časová vlna (3 dny – den utkání) – předprodej / pokladna
Tribuna A290 Kč
Tribuny F, G a H210 Kč
Tribuny F, G a H (zlevněné vstupné – děti 6-12 let a starobní důchodci)100 Kč

Zlevněné vstupné na tribuny F, G, H nelze zakoupit přes internet ani v prodejním místě Sluna – Opava. Zlevněná vstupenka v ceně 100 Kč půjde zakoupit pouze ve fanshopu SFC v otevírací dny.

ZTP – zdarma
ZTP/P a děti do 6 let – zdarma
Držitelé průkazu ZTP/P mohou navštěvovat utkání s 1 doprovodem (doprovod vstupné – 50 Kč), děti předškolního věku (do 6 let) mohou utkání navštěvovat bez nároku na místo v doprovodu rodiče nebo dospělé osoby s platnou vstupenkou. V případě, že nebude volné sedadlo, musí dítě sedět na klíně svému doprovodu.

Ceny jsou platné pouze pro zápasy nejvyšší domácí soutěže.


sdílet