David Vavruška: Musíme bojovat dál

14. 4. 2013
Redakce

Trenér Slezského FC Opava zhodnotil zápas s Karvinou, z kterého opavský tým odešel poražen.

„Je škoda, že zápas byl po první půli rozhodnutý. Hlavně mě mrzí, jakým způsobem ty góly padly. Pro to není omluva, na toto jsme se připravovali. Je to z naší strany permanentní nezodpovědnost,“ upozornil David Vavruška.

„Udělali jsme si to sami. Nemyslím si, že by nás Karviná přehrávala. My jsme nezvládli čtyři standardní situace, a tak ten zápas dopadl takto,“ poznamenal opavský trenér.

„Hra sama o sobě nebyla až tak strašná, ale opět jsme nezvládli klíčové okamžiky zápasu. Rychle jsme vyrovnali a za stavu 1:1 jsme měli dvě velké šance. Kdybychom šli do vedení, tak by ten zápas vypadal jinak. Neustále zdůrazňujeme, že zápasy se rozhodují v obou pokutových územích a my se nemůžeme spolehnout jeden na druhého,“ řekl David Vavruška.

„Naším problémem je, že nedokážeme na něco navázat. V Pardubicích jsme vyhráli a následně to doma potvrdili, ale už nejsme schopní na to navázat dále. Hlavně nám chybí sebevědomí, což je vidět na každém druhém hráči na hřišti. Kolem toho se to všechno točí a sráží nás to dolů,“ upozornil trenér Slezského FC.

„Pravidelně se nám stává, že postavíme jedenáct lidí a čtyři nás zklamou, tak je vyměníme. Jenže pak se to opakuje a ve finále se za tři týdny vrátíme tam, kde jsme byli. Nejsme schopní zopakovat dobré výkony, nejsme zodpovědní a pravidelně se nám někdo na hřišti psychicky sesype,“ řekl opavský trenér.

„Teď už se s tím zápasem nedá nic dělat. Nemůžeme to zabalit, musíme bojovat dál,“ uzavřel své hodnocení David Vavruška.


sdílet