Opava chce uspět, o další body se porve v Mladé Boleslavi

27. 7. 2019
Redakce

Opava – Další výzva čeká v neděli 28. července opavské fotbalisty, Slezané míří do Mladé Boleslavi. Tým z města Škodovek je velkým favoritem, nicméně trenér Ivan Kopecký má jasno. „Chceme bodovat,“ hlásí odhodlaně.

Opava je naložena do pohody, když z úvodních dvou kol vytěžila šest bodů. „Výsledkově nám to vyšlo, ale ve hře máme pořád, co zlepšovat,“ podotkl Ivan Kopecký. „Nálada v kabině je výborná, ale jsme nohami na zemi. Všichni si dobře uvědomujeme, že je začátek sezony a víte, jak to ve fotbale chodí,“ zvedl prst opavský stratég.

Mladá Boleslav má aktuálně náročný program. Vedle domácí soutěže ještě bojuje v pohárové Evropě. „O tom, zda jejich vytíženost může mít vliv na nedělní zápas, nechci vůbec spekulovat,“ řekl trenér Opavy a pokračoval: „Pro nás je velkou motivací podat ještě lepší výkon než v předchozích dvou duelech. Jedeme ven, chceme bodovat. Uvidíme, jak se nám podaří naše cíle naplnit.“

Středočeši disponují kvalitním kádrem. „Maji kvalitu, a to ještě zdvojenou. Trenér sestavu mění. Uvidíme v jakém složení proti nám nastoupí. Jsou hodně nebezpeční. Musíme být koncentrovaní od první do poslední minuty,“ zakončil Ivan Kopecký.

Nedělní utkání má začátek na programu v 16.30.

Stadion na mapě


sdílet