Drama s Vítkovicemi rozhodli Lazar s Dobiášem

27. 8. 2019
Redakce

Opava – Před kanonádou v Přerově hrála opavská dvanáctka s Vítkovicemi. K vidění byla dramatická bitva. Ta nakonec lépe skončila pro domácí, kteří díky brankám Jiřího Lazara a Jakuba Dobiáše vyhráli 2:1.

„V úvodních dvou třicetiminutovkách šlo dle mého o vyrovnané utkání, kdy bych řekl, že jsme si vytvořili o pár šancí více než soupeř a po zásluze asi vedli,“ začal zápas rozebírat trenér Marcel Klajmon.

„V poslední třetině však musím uznat, že jsme byli místy pod velkým tlakem, kdy soupeř prokazoval svou kvalitu, několikrát nás podržel Miky Poláček v bráně a my jsme již neměli síly včas soupeře dostupovat a velmi rychle jsme přicházeli o míč,“ pokračoval.

„Nicméně i zde byla patrná snaha využít každičkou možnost a příležitost k zaútočení a ohrožení branky hostů. Bylo to absolutně vybojované utkání, okořeněné z naší strany několika výbornými individuálními výkony.“

SFC Opava U12 – MFK Vítkovice 2:1
Branky Opavy: Jiří Lazar, Jakub Dobiáš.

Sestava Opavy: Matěj Balint, Lukáš Bolík, Jakub Dobiáš, Marek Dočkal, Daniel Faldýn, Václav Holuša, Jiří Lazar, Šimon Mac, Matěj Matýsek, Daniel Pogats, Mikuláš Poláček, Václav Slanina, Jakub Stareček, Jáchym Šejda, Jonáš Vincker. Trenéři: Marcel Klajmon, Petr Hrdlička, Martin Prohászka.


sdílet