Prohlášení Představenstva Slezského fotbalového clubu Opava a. s.

28. 8. 2019
Klub

Opava – Dne 28. 8. 2019 se objevil na stránkách iSport.cz článek s názvem „Dva muži na odstřel“, ve kterém se uvádí, že představenstvo na příští úterý plánuje hlasování o odvolání trenéra A-mužstva a sportovního manažera.

Představenstvo Slezského fotbalového clubu Opava a.s. se ohrazuje vůči těmto informacím, které jsou spekulací autora článku. Na svém posledním zasedání představenstvo společnosti projednávalo především ekonomický stav společnosti, vývoj marketingu a práci s obchodními partnery. Dále vedení společnosti projednávalo možné varianty dlouhodobé sportovní koncepce společnosti a v této souvislosti uložilo řediteli zpracovat ve spolupráci se sportovním manažerem společnosti krátkodobou a střednědobou sportovní koncepci klubu pro všechna mužstva.

Představenstvo společnosti se shodlo s ředitelem společnosti, že řešení sportovních výkonů je plně v kompetenci sportovního manažera p. Grussmanna a na základě výsledku bude respektovat jeho návrhy k řešení současných neuspokojivých sportovních výsledků A-mužstva.

V programu představenstva a. s. dne 3. 9. 2019 není odvolání trenéra klubu nebo sportovního manažera ani jiné skutečnosti, které jsou uvedeny ve zmíněném článku.

Všichni si přejeme, aby zápas se Slavií, ukázal, že Opava hraje velmi dobrý fotbal a slabší výkony ve dvou posledních zápasech byly jenom krátkodobým poklesem formy. Věříme, že se realizační tým ani hráči nenechají ovlivnit negativními články a dobrými výkony odpoví na novinářské spekulace. V tomto zápase nemáme co ztratit a můžeme překvapit.

Zároveň všichni přejeme brzké uzdravení p. Grussmannovi a věříme, že brzy bude zpátky mezi námi.

Představenstvo společnosti


sdílet