Informace pro fanoušky mířící do Olomouce

10. 9. 2019
Redakce

Opava – Páteční utkání mezi Sigmou Olomouc a Slezským FC Opava už se blíží. Hanácký klub vydal souhrn bezpečnostně-organizačních informací pro opavské fanoušky, který přinášíme níže.

1. Přístupová cesta – pouze jedním vchodem (viz. přiložený plánek, vchod č. 9), zároveň východem ze sektoru hostů – tribuna východ Androva stadionu, z ulice Na střelnici.

2. Sektor hostů je vybaven jedním vstupním retardérem, velkou výstupní bránou, několika únikovými východy a zároveň brankami pro možný vstup a zásah pořadatelské služby, případně PČR a MP Olomouc. Pokladna pro sektor hostů je umístěna v bezprostřední blízkosti sektoru hostů. Sektor je vybaven patřičným počtem WC muži i ženy, rovněž je vybaven samostatným stánkem s občerstvením.

3. Kapacita sektoru hostů je 651 míst k sezení.

4. Sektor bude zajištěn pořadatelskou službou SK Sigma Olomouc, a.s., bude kladen důraz na bezpečnostní prohlídky, rovněž bude prováděna namátková dechová zkouška na alkohol. Osoby, které jakýmkoliv způsobem poruší některý z bodů Návštěvního řádu umístěného u vstupu do sektoru, nebudou vpuštěni, případně budou vyvedeni ze sektoru bez nároku na vrácení vstupného.

Sektor hostů je od ostatních sektorů a diváků na tribuně východ oddělen dvojitým oplocením a bezpečnostní sítí, rovněž bude vyblokováno 10 řad přilehlých sedadel a po celé délce bude rozmístěna pořadatelská služba SK Sigma Olomouc, a.s. Pořadatelská služba bude úzce spolupracovat s policií a v případě potřeby ji požádá o součinnost případně provedení zásahu. Sektor hostů je rovněž monitorován kamerovým systémem pro případné usvědčení výtržníků.

5. Distribuce vstupenek do sektoru hostů – lístky bude možno zakoupit v den utkání v pokladně umístěné v bezprostřední blízkosti vstupu do sektoru hostů (vchod č. 9).

Plánek stadionu

Stadion na mapě


sdílet