Kopecký: Velká škoda. Kluci podali slušný výkon, ale jsme sterilní

14. 9. 2019
Redakce

Olomouc – Fotbalisté Slezského FC neodehráli na Hané špatný zápas, s olomouckým soupeřem drželi krok. Po bezbrankové první půli opavský tým přidal a Sigmu chvíli motal, jenže pak se trefil Nešpor a pohřbil šance Opavy. Zahradníček v závěru už jen pojistil výhru Sigmy. Jak zápas viděl Ivan Kopecký?

Tomu chyběla řada hráčů. Vykartovaný stoper Jaroslav Svozil i marodi. „Na absence se nechci vymlouvat. Příležitost dostali další hráči, ale byl to velký zásah. Chyběli Zapalač, Šulc, Juřena, Řezníček, Opoku a další, to jsou hráči, kteří se v tuto chvíli, kdy potřebujeme pomoct, měli ukázat. Ale využili jsme hráče z dorostu, nastoupili Souček i Kuča,“ upřesňuje trenér Slezského FC.

Opavští toho v první půli směrem dopředu moc nepředvedli. „Když jsme získali balon, chyběli nám hráči nahoře a my jsme tak byli stále pod tlakem. O přestávce jsme si k tomu něco řekli v kabině. V druhém poločase se to zlepšilo a do inkasovaného gólu jsme Sigmu přehrávali,“ říká Kopecký.

„Byla tam dobrá přechodová fáze, ale chybí tomu finální řešení. Poté, co jsme inkasovali naprosto zbytečnou branku, tam byly v přechodové fázi dobré věci, ale před brankou soupeře jsme zkrátka sterilní,“ pokračuje.

„Je to velká škoda, protože kluci podali slušný výkon. Musíme ale dávat branky a zatím se nám je střílet nedaří,“ mrzí opavského kouče.


sdílet