Dvanáctka poprvé narazila. Prohrála v Třinci

16. 9. 2019
Redakce

Opava – Žáci Slezského FC kategorie U 12 poprvé v sezoně ztratili body. Stalo se tak v Třinci, kde Opavští marně dotahovali náskok domácího celku a prohráli v poměru 7:8.

FK Fotbal Třinec – SFC Opava U 12 8:7
Branky Opavy: Dočkal 2, Stareček, Matýsek, Lazar, Balin, Bolík. Sestava Opavy: Matěj Balint, Lukáš Bolík, Marek Dočkal, Jakub Dobiáš, Daniel Faldýn, Adam Fuchsig, Václav Holuša, Jiří Lazar, Šimon Mac, Matěj Matýsek, Štěpán Pěruška, Daniel Pogats, Mikuláš Poláček, Jakub Stareček, Jáchym Šejda, Jonáš Vincker. Trenéři: Marcel Klajmon, Petr Hrdlička, Martin Prohászka.

„Šlo o naše první výsledkové zaváhání v sezóně, takže nejsem moc spokojený. První dvě třicetiminutovky jsme se nedokázali soupeři vyrovnat v agresivitě a důrazu, prohrávali jsme většinu osobních soubojů a Třinečtí nás předčili v přímočařejší hře i v herních činnostech jednotlivce, kdy jsme se nechávali lehce obcházet a naopak se přes protivníka těžce prosazovali,“ mrzí Marcela Klajmona.

„Dominantnějším týmem jsme začali být až nějakých patnáct minut před koncem utkání, kdy soupeři docházely síly a nakonec je s podivem, že po zmíněném průběhu se nám ještě v poslední minutě podařilo vyrovnat, nicméně branka nakonec nebyla pro postavení mimo hru uznána. Herní kvalita bohužel nebyla na naší straně. Soupeř byl zaslouženě odměněn za svou kvalitu, pracovitost a zaujetí,“ pokračuje kouč opavského výběru.

„Také nás může mrzet, že kdybychom dostali ještě o jednu branku víc, tak bychom inkasovali stejný počet branek jako v předchozích šesti mistrovských utkáních dohromady,“ dodává Klajmon.


sdílet