Tisková zpráva k odchodu ředitele společnosti

20. 9. 2019
Tisková zpráva

Opava – Ke dni 19. 9. 2019 ukončil na vlastní žádost spolupráci s klubem ředitel společnosti p. Petr Machovský (na snímku vlevo). Představenstvo společnosti mu tímto děkuji za jeho práci, která významně pomohla klubu k nastavení standardních procesů nezbytných pro činnost klubu.

Během tří měsíců se podílel na zavedení nového ekonomického systému, zprovoznění e-shopu, fan zóny, upravil zastaralé směrnice pro činnost klubu, přivedl několik nových reklamních partnerů, zavedl marketingovou skupinu, která se pravidelně zabývá marketingovou strategií, připravil podmínky pro získání dalších dotací z MŠMT, připravil koncept mládežnické akademie klubu. V průběhu tří měsíců projednal s majiteli odkoupení přilehlých pozemků u stadiónu v Městských sadech pro další rozvoj klubu mimo stávající stadion.

Je nám líto, že jeho práce byla dehonestována lživým a nesmyslným zpochybněním některých jeho rozhodnutí. V této souvislosti představenstvo konstatuje, že nesouhlasí s praktikami osob, které byly v minulosti spojeny s klubem a jsou zodpovědné za složitou situaci, ve které se klub nacházel na počátku roku 2019 a i v současné době se snaží zákulisními kroky zpochybňovat práci představenstva společnosti a ovládnout tak vedení klubu.


sdílet