Dvanáctka přehrála Hranice, nasázela jim deset gólů

8. 10. 2019
Redakce

Opava – Dvanáctka Slezského FC Opava se představila v dalším soutěžním zápase na umělce v Kylešovicích. Hranicím nedala sebemenší šanci a vyhrála 10:2.

„Musím říci, že kdybych měl možnost, už poněkolikáté bych si byl schopen z mužstva SK Hranice vybrat minimálně dvě individuality do svého týmu,“ pochválil soupeře trenér Opavy Marcel Klajmon.

„Narazili na soupeře, který se prezentoval velmi kvalitní hrou několika individualit a také – v rámci pravidel – maximálním důrazem. Zejména v prvních dvou třicetiminutovkách byl pro nás, vzhledem k průběhu hry, výsledek velmi příznivý. Až v závěrečné půlhodině, kdy už soupeři docházely síly, jsme byli daleko lepším týmem. K vidění byly krásné góly a několik pěkných akcí,“ shrnul opavský kouč.

„Kvalitním výkonem nás doplnili i kluci ročníku 2009, a stejně tak sedm našich kluků ročníku 2008 přispělo svým výkonem k výhře 5:3 ve starší kategorii U13,“ doplnil na závěr Marcel Klajmon.

SFC Opava U12 – SK Hranice 10:2
Branky SFC: Adam Fuchsig 2, Václav Slanina 2, Jannis Theodoru 2, Marek Dočkal, Lukáš Bolík, Eliáš Barteska, Daniel Pogats.
Sestava SFC: Mikuláš Poláček, Martin Hulva, Václav Slanina, Václav Holuša, Lukáš Bolík, Daniel Faldýn, Adam Fuchsig, Daniel Pogats, Jakub Stareček, Jakub Dobiáš, Jonáš Vincker, Marek Dočkal, Eliáš Barteska (2009), Viktor Bureš (2009), Adam Jedlička (2009), Jannis Theodoru (2009). Trenéři: Marcel Klajmon, Petr Hrdlička a Martin Prohászka.
sdílet