Dvorník po prohře v Hradišti: Nejhorší zápas, co jsem u týmu

27. 10. 2019
Redakce | FOTO: Deník / Petr Widenka

Uherské Hradiště – Tenhle zápas Slezskému FC vůbec nevyšel. Opavští si na půdě Slovácka téměř neškrtli a prohráli rozdílem čtyř branek. Co po utkání říkal kouč Opavy Josef Dvorník?

„Z mého pohledu nejhorší zápas, který jsme odehráli pod mým vedením. Slovácko vyhrálo zaslouženě, my jsme nebyli nebezpeční a nebyli jsme schopni eliminovat dobré věci soupeře,” přiznává opavský trenér.

„Do zápasu jsme nevstoupili dobře, neudrželi jsme balon nahoře. Jde to i za mnou. Netrefil jsem rozestavení ani obsazení některých postů. Utkání nepotvrdilo naši vzestupnou tendenci, naopak nás srazilo dolů,” pokračuje Josef Dvorník.

Ani po změně stran to nebyla ze strany Opavy žádná hitparáda. „Sice jsme se zvedli, ale dostali jsme branky po standardkách. Neměli jsme šanci na úspěch. Je to kdyby, ale kdybychom z šance na konci prvního poločasu srovnali na 1:1, mohlo nás to nabudit a mohli jsme být výsledkově úspěšnější,” tuší kouč Slezského FC.

Jeho výběr teď čekají dvě domácí utkání v řadě. V úterý od 16 hodin Opava vyzve v osmifinále MOL Cupu Jablonec, v neděli ji čeká bitva se Spartou. „Ted máme před sebou zápas s Jabloncem. Nerozlišuji, zda je to liga, nebo pohár. Šanci předvést se dostanou další hráči. Budou mít možnost se ukázat. Je třeba zvednout hlavy,” uzavírá Dvorník.


sdílet