Slezané míří k Litavce. Protrhnou černou sérii?

8. 11. 2019
Redakce

Opava – Konečně se nadechnout a odrazit, to je jasný cíl opavských fotbalistů pro zápas v Příbrami. Domácí výběr trenéra Romana Nádvorníka byl posledním, se kterým brali Slezané tři body. Je to doslova pravěk, psal se totiž 20. červenec.

„Série neřešíme, soustředíme se na zápas v Příbrami,“ řekl jasně trenér Opavy Josef Dvorník. „Poslední venkovní zápas na Slovácku byl pro mě velkým zklamáním, nepotvrdili jsme vzestup naší hry. Proti Spartě to ale špatné nebylo. Přesně na tento bojovný výkon chceme u Litavky navázat,“ přeje si jednačtyřicetiletý stratég.

Příbram naposledy dala tři góly v Liberci, bohužel jeden z toho byl vlastní, a tak přišla porážka 2:3. „V zápasech, co jsem Příbram viděl hrát, si nevedla špatně. Má na to být ve vyšších patrech tabulky,“ řekl na adresu sobotního soupeře Dvorník.

„Góly střílejí, ale zranitelní jsou v defenzivě. My musíme udělat všechno pro to, ať dáme gól a vyhrajeme,“ doplňuje.

Slezané ovšem nebudou na stadionu někdejší Marily kompletní. „O sestavě jasno mám. Chybět budou Zapalač a Jursa, ani jeden s námi neodcestuje. Ale znovu říkám: uděláme všechno, abychom bodovali,“ zdůraznil na závěr trenér Slezského FC.

Sobotní utkání má výkop na programu ve 14.30 hodin.

Stadion na mapě


sdílet