Důležité informace před slezským derby

27. 11. 2019
Redakce

Opava – Tolik očekávané slezské derby se blíží. Fotbalisté Slezského FC se na půdě ostravského Baníku představí v pátek 29. listopadu od 18 hodin. Níže přinášíme důležité organizační informace.

Na toto vysoce rizikové utkání budou přijata mimořádná bezpečnostní opatření k ochraně osob a majetku na nejvyšší možné úrovni.

Apelujeme fanoušky mířící na toto utkání, aby dodržovali pokyny pořadatelů a bezpečnostních složek při cestě na utkání, na stadionu a při návratu domů a respektovali Návštěvní řád Městského stadionu v Ostravě-Vítkovicích.

Platí zákaz používání pyrotechniky, zároveň fanoušky upozorňujeme, aby se vyvarovali hanlivých výrazů a jakýchkoliv výtržností s ohledem na případnou újmu na zdraví nebo možný trest pro svůj klub.

Z Opavy vyrazí na derby speciální vlak pro fanoušky

Na utkání bude vypraven speciální vlak určený pro příznivce opavského klubu. Doporučujeme fanouškům, aby využili tohoto speciálního vlaku, a vyhnuli se individuální dopravě na utkání. Odjezd vlaku z nádraží Opava-východ je v 16:00 hodin a pojede přímo na nádraží Ostrava-Vítkovice, cestou nebude zastavovat na žádných jiných zastávkách.

Po utkání vyrazí vlak ze stanice Ostrava–Vítkovice ve 20:50, plánovaný příjezd na nádraží Opava-východ je ve 21:24 hodin.

Plánek stadionu


sdílet