Mladší přípravka bojovala na dvou frontách

4. 12. 2019
Redakce

Opava – Na dvou halových turnajích se představila mladší přípravka Slezského FC Opava. Nejdříve jedna skupina bojovala v Bílovci, kde skončila na druhém místě. Druhá pak vybojovala páté místo ve Štěpánkovicích.

Na bílovecké palubovce se krom Opavy představil domácí výběr, dále týmy Petřkovic, Příbora, Baníku, Poruby a Valašského Meziříčí. „Kluci společně s týmem Poruby předváděli nejlepší fotbal ze všech týmů a náš vzájemný zápas byl vlastně vyvrcholením celého turnaje. Byť jsme toto utkání nevyhráli, kluci o vítězství bojovali ze všech svých sil,“ chválil trenér David Chmel.

„Radost ze stříbrných medailí byla obrovská. Nejlepším hráčem turnaje byl pořadateli zvolen opavský Jan Chmel, který byť věkem patří ještě do fotbalové školičky, svou rychlostí a důrazem dělal soupeřům velké problémy. Hodně vidět byli také Samuel Stein, který nastřílel do soupeřovy brány nejvíce gólů,“ dodal Chmel.

Sestava SFC (počet vstřelených branek): Daníšek (2), Haloda (1), Chmel (5), Kubín (3), Petlach (2), Pospíšil, Stein (6), Tomeček (2). Trenér: David Chmel.

Páté místo ve Štěpánkovicích

Druhý tým se zúčastnil Mikulášského turnaje ve Štěpánkovicích, na kterém se představilo celkem šest výběrů. Zápasy byly spíše bojem v malé tělocvičně, nebyl prostor k využití individuálních dovedností, které se doposud hráči naučili. Branek však padalo dost a činili se i opavští borci. Na tomto turnaji byli nejlepšími hráči SFC Opava Daníšek, Latoň, Haloda a Kalus. Velkým zážitkem pro kluky bylo setkání a společné focení s Filipem Součkem, hráčem ligového áčka.

Sestava SFC (počet vstřelených branek): Adamišin, Čavera (4), Daníšek (3), Gilík (2), Haloda (1), Kalus (1), Latoň (3), Nestroj (1), Vajda (2). Trenér: David Chmel.

Chceš být novým Janem Žídkem nebo Filipem Součkem? Přijď si s námi zatrénovat (ročník narození 2012).

Kontakt na trenéra:
David Chmel +420 725 743 737
www.sfcopava2012.banda.cz


sdílet