Slezský FC má první posilu, obranu vyztuží Josef Hnaníček

7. 1. 2020
Redakce | FOTO: sfc.cz

Opava – Zkušenosti se záchranářskými boji a 161 ligových startů. To je vizitka první zimní posily Slezského FC, kterou se stal dnes už bývalý zlínský obránce Josef Hnaníček.

Zkušený borec, který je ceněný pro svou univerzálnost, si nejvyšší soutěž zahrál ve Znojmě, Příbrami a naposledy působil ve Zlíně, kde strávil tři a půl roku. Nyní před ním stojí výzva ve Slezském FC.

„Je to jeden ze starších borců, se kterým přichází velká zkušenost. Jsem rád, že naše jednání dopadla dobře. Pepa je seznámen s naší situací, je odhodlaný tady bojovat a pomoci nám zachránit ligu,“ říká na adresu čerstvé posily sportovní manažer Slezského FC Alois Grussmann.

Třiatřicetiletý fotbalista nejčastěji nastupuje na pozici stopera, alternovat ovšem může i ve středu hřiště. „S panem Grussmannem jsme velice rychle našli společnou řeč. Skvěle jsme si popovídali o fotbale, bylo to velice příjemné. Našli jsme společnou cestu, a tak jsem v Opavě. Chci hlavně hrát. Jsem moc rád, že budu mít možnost nastupovat za Opavu,“ hlásí Josef Hnaníček.

Slezský FC se s ním dohodl na dlouhodobé spolupráci. Délka a podmínky kontraktu nebudou zveřejněny.


sdílet