Smékal zaujal a upsal se Opavě, Zukanovič končí

26. 1. 2020
Redakce

Opava – Hlásíme čerstvé novinky. Ve Slezském FC na testech přesvědčil útočník či záložník Dominik Smékal a bude pokračovat v opavském klubu. Naopak zkouška Miloše Zukanoviče je u konce.

Ofenzivně laděný fotbalista prošel ostravským Baníkem, dva a půl roku působil v akademii Interu Milán. Krátce hrával také v Senici a naposledy kopal za třetiligové Petřkovice. Nyní bude oblékat dres Slezského FC.

„S Dominikem jsme domluveni. Je to mladý a perspektivní hráč s tahem na branku. Věříme, že by nám mohl pomoci,“ vysvětluje sportovní manažer Slezského FC Alois Grussmann.

Naopak možné angažování srbského útočníka Miloše Zukanoviče padlo. Vytáhlý útočník si během zkoušky bohužel natáhl sval, a tak nebyl schopen dál pokračovat v testech.

Opavští fotbalisté v pondělí odjíždí na herní soustředění na jih Moravy, kde budou využívat zázemí hotelu Vinice Hnanice a hřiště s přírodní trávou v rakouském Retzu.

Nominace Slezského FC Opava na herní soustředění (Hnanice)

Brankáři: Vilém Fendrich, Kryštof Lasák a Vojtěch Šrom.
Obránci: Štěpán Harazim, Matěj Helešic, Josef Hnaníček, Matěj Hrabina, Marek Kodr, Adam Rychlý a Jan Žídek.
Záložníci: Bojan Dordič, Tomáš Jursa, Karol Mondek, Jan Řezníček, Jan Schaffartzik, Filip Souček, Martin Sus, Jiří Texl, Petr Zapalač a Pavel Zavadil.
Útočníci: René Dedič, Václav Juřena, Dominik Smékal a Lukáš Železník.

Realizační tým: Jiří Balcárek (trenér), Miroslav Paul (asistent trenéra), Michal Hampel (kondiční trenér), David Hampel (trenér brankářů), Tomáš Andrés a Kamil Bitta (maséři), Pavel Prusek (fyzioterapeut).
sdílet