Hošek už je ve Slezsku: Opava? Hned jsem měl jasno

7. 2. 2020
Redakce

Opava – Na pátečním dopoledním tréninku Slezského FC už se hlásila i nová tvář – obránce Jan Hošek. Ten bude v Opavě působit formou půlročního hostování s následnou opcí na přestup.

„Honza Hošek je zkušený hráč. Rozšíří naši stoperskou dvojici. Vzhledem k tomu, že komunikace s Příbramí o příchodu Marka Kodra vázla, museli jsme reagovat a mít připravenou i jinou variantu. Jsem rád, že tady Honzu máme,“ říká sportovní manažer Slezského FC Alois Grussmann.

„Měl jsem signály, že v Teplicích nebudu pokračovat, takže jsem hledal řešení. Pak mi volal pan Grussmann. Seběhlo se to velice rychle, a tak jsem tady,“ usmívá se Jan Hošek. Ve hře o jeho služby byly i další kluby. „Několik náznaků tam bylo, ale když jsem se dozvěděl o Opavě, měl jsem hned jasno,“ zdůrazňuje.

Třicetiletý urostlý obránce původem z Šumavy si nejvyšší českou soutěž zahrál v dresu pražské Slavie, Teplic či Karviné. Zahrál si také za Cracovii Krakov a naposledy hrál v druholigovém Sokolově. Ve FORTUNA:LIZE má na kontě 128 odehraných utkání.


sdílet