Nová jména – nová čísla. Co nosí na zádech naše posily?

12. 2. 2020
Redakce

Opava – Během zimní přestávky došlo v kádru Slezského FC k řadě změn. V Opavě se objevilo několik nových tváří. Jaká čísla budou nosit na svém dresu?

Odchovanec Štěpán Harazim, který si během zimní přípravy svými výkony řekl o místo v A-mužstvu, bude oblékat dres s číslem 2.

První zimní posila obránce Josef Hnaníček, jenž naposledy působil ve Zlíně, má číslo 19. To v Opavě oblékal například Jakub Janetzký, který nyní nastupuje za zlínský klub. Dříve bylo toto číslo spojeno se záložníkem Lumírem Sedláčkem, současným sportovním sekretářem Slezského FC a novým vedoucím A-mužstva.

Krajní obránce či záložník Matěj Helešic má na dresu číslo 27, které si možná mnozí fanoušci pamatují z dob, kdy v Opavě válel Filip Dort.

Ofenzivně laděný Dominik Smékal nosí na dresu číslo 32, a pak už to jsou velké skoky. Záložník Jiří Texl bude stejně jako předtím v olomoucké Sigmě nastupovat s číslem 47.

Další ofenzivní dravec Bojan Dordič má na dresu dvě sedmičky – konkrétně číslo 77, Jan Hošek zvolil na dres číslo 90, proč? To upřesnit nechtěl .„Má to svůj důvod. Souvisí s naší rodinou, ale nechci prozrazovat víc,“ usmívá se. A nejvyšší číslo? To bude mít na dresu útočník Lukáš Železník, který má na zádech číslo 94.


sdílet