Stará garda opět spolu. Osobnosti se potkaly přímo na stadionu

17. 2. 2020
Redakce

Opava – Slezský FC u příležitosti prvního utkání jarní části FORTUNA:LIGY přivítal na stadionu členy staré gardy. Příjemného setkání se zúčastnila celá řada významných osobností opavského fotbalu.

„Jsme moc rádi, že nás klub pozval. Vážíme si toho, každé takové setkání je vždy velmi příjemné,“ těší manažera opavské staré gardy Radomíra Praska, který už pilně spřádá plány na oblíbené letní exhibice.

Přímo na stadionu probírali nejen odehrané utkání s Plzní čerství jubilanti Josef Hellebrand a Miroslav Kořistka, kterým před výkopem poblahopřáli předseda představenstva SFC Zdeněk Viktorin a sportovní manažer Alois Grussmann.

Setkání se dále zúčastnili například Miroslav Bedrich, Jan Vožník, Pavel Hadaščok, Jan Hruška starší, Karel Orel, Ivo Farský, Martin Rozhon, ale i Lumír Sedláček či Zdeněk Pospěch. Speciálním hostem byl žokej Marek Stromský.

„Vedení klubu se rozhodlo pozvat členy opavské staré gardy na první mistrovské utkání jara s Plzní. Chtěli jsme tímto staré gardě poděkovat za podporu klubových aktivit a vzájemnou spolupráci v uplynulém roce. Jsme rádi, že pozvání přijala řada osobností v čele s Petrem Žemlíkem či Ivanem Bartošík,“ přibližuje ředitel Slezského FC Jaroslav Rovňan.


sdílet