Autobus je pokřtěn, první cesta s A-týmem ho čeká do Liberce

1. 3. 2020
Redakce | FOTO: Eliška Žídková, sfc.cz

Opava – Ještě před výkopem sobotního utkání se Sigmou Olomouc jsme před branami stadionu v Městských sadech slavnostně pokřtili autobus v klubových barvách.

Křtu autobusu značky Mercedes-Benz Travego se společně s hloučkem zvědavých fanoušků zúčastnili náměstek opavského primátora Igor Hendrych coby zástupce majoritního vlastníka klubu, dopravce Petr Martikán a ředitel Slezského FC Jaroslav Rovňan.

Fotogalerie ze křtu autobusu »

„Myslím si, že klub jako Slezský FC si autobus v klubových barvách zaslouží. Jistě i tento krok přispěje k budování klubismu a vnímání značky SFC. Přeji si, aby nám nový autobus v klubových barvách, který bude jezdit nejen s naším A-mužstvem, přivážel jen pozitivní výsledky a hlavně, aby se vždy šťastně vracel ze všech cest domů,“ prozraziředitel Slezského FC Opava Jaroslav Rovňan.

Poprvé by měl autobus v modro-žlutých barvách vyrazit na sever Čech. Fotbalisté Slezského FC se totiž v neděli 8. března přestaví na stadionu libereckého Slovanu.

Fotosoutěž pro fanoušky

Zároveň se můžete zapojit i do fotosoutěže o poukaz do fanshopu v hodnotě 500 Kč. Jak se zapojit? Je to jednoduché, stačí se vyfotit s naším autobusem a fotografii vložit pod příspěvek na Facebooku, nebo svůj snímek nahrát na Instagram s hashtagem #OpavoPojdme a máte šanci vyhrát! Vítěznou fotografii zvolí kabina A-mužstva.


sdílet