Mondek se chystá na Slovensku: Snad se vše brzy vrátí do normálu

30. 3. 2020
Redakce

Opava – Slovenský záložník ve službách Slezského FC se v čase karantény připravuje na opětovný start nejvyšší soutěže na Slovensku. Konkrétně ve vesnici Ludanice nedaleko Topoľčan.

„Jsme u rodičů mé ženy a je to pro mě mnohem lepší než být někde ve městě. Mohu tady v pohodě plnit náš individuální tréninkový plán. Mám tady výborné podmínky – na dvoře cvičím s vlastní silou a běhat můžu po lese,“ umívá se.

Jak vnímá individuální přípravu v podstatě uprostřed ostré sezony? „Je to zvláštní, ale děláme to pro sebe. Na druhou stranu je otázka, jak budeme vypadat na hřišti, protože práce s míčem nám chybí. Koronavirus ale změnil život všem lidem. Všichni chodí s rouškou, platí různá omezení… Snad už se všechno brzy vrátí do normálu,“ přeje si.

Přísné jsou kontroly i na hranicích. „Když jsme se vraceli na Slovensko, měřili nám teplotu. Problém by neměl být ani při návratu do Opavy,“ tvrdí. S trenéry je v pravidelném kontaktu. „Voláme si s trenérem Balcárkem i jeho asistentem Mirou Paulem. Nejčastěji jsme v kontaktu s kondičákem Michalem Hamplem ohledně tréninkového plánu,“ popisuje.

Věří Karol Mondek, že se FORTUNA:LIGA znovu rozběhne? „Čas letí, uvidíme. Všechno se podle mě odehrát nestihne. Může se stát i to, že začneme až v nové sezoně,“ uzavírá Karol Mondek.


sdílet