Rádi byste podpořili SFC? Máte možnost, založili jsme transparentní účet

24. 4. 2020
Redakce

Opava – Rádi byste alespoň symbolicky podpořili život Slezského FC Opava? Nabízíme Vám ideální možnost. Žádné smlouvy – žádné papírování. Přispět SFC můžete finančním příspěvkem na transparentní účet klubu, který jsme právě založili.

„Vnímáme sílící hlasy fanoušků, že by rádi nějakým způsobem podpořili klub, obzvlášť v těchto těžkých chvílích a nejisté době, která nás čeká, a tak jim vycházíme vstříc,“ říká ředitel Slezského FC Opava Jaroslav Rovňan. „Pomoci nám mohli například zakoupením našich roušek. Nyní jsme zřídili transparentní účet, takže příznivci mají možnost nás přímo podpořit finančně. Jde asi o nejjednodušší cestu,“ pokračuje.

Transparentní účet je založen přímo Slezským FC Opava. „Tohle má sloužit jako jasná záruka důvěryhodnosti. Už v minulosti jsme od řady příznivců dostávali zprávy, že by nám rádi symbolicky přispěli, teď tu možnost mají,“ vysvětluje Rovňan.

111555033/5500 – transparentní účet »

A jak klub naloží s případnými příspěvky fanoušků? „Jednou za čas bychom finanční prostředky rádi vybrali a použili je na konkrétní účel. Počítáme také s variantou, že by fanoušci například prostřednictvím ankety mohli zvolit, na co vybraný finanční obnos poputuje. Při každém výběru uvedeme, na co konkrétně byly peníze použity, což samozřejmě zdokumentujeme na klubových kanálech. Budeme jako vždy maximálně otevření,“ dodává ředitel SFC.

Život Slezského FC Opava můžete podpořit zasláním příspěvku na tento bankovní účet: 111555033/5500. Veškerý pohyb na účtu můžete transparentně sledovat pod tímto odkazem.


sdílet